Αν θέλατε να κάνετε ένα ταχύρρυθμο μάθημα στις πιο πρόσφατες τάσεις της μόδας, θα αρκούσε μία επίσκεψη στο instagram της Χέιλι Μπίμπερ. Ως γνήσια trendsetter, η σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ διαθέτει έμφυτη αίσθηση της μόδας, συνδυάζοντας με απαράμιλλο τρόπο casual με statement κομμάτια.

Γι’ αυτό κι εμείς «κλέψαμε» έμπνευση από τις εμφανίσεις της και βγήκαμε για ψώνια με οδηγό τρία χαρακτηριστικά looks της.

Για καφέ το πρωί

Τα πρωινά δεν χρειάζεται να προσπαθείτε πολύ. Μια ζώνη με μεγάλη αγκράφα, ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια και extravagant γυαλιά ηλίου μπορούν να απογειώσουν ακόμη και την πιο απλή εμφάνιση.

Για να αντιγράψετε το πρωινό look της Χέιλι Μπίμπερ θα χρειαστείτε:

Only μπουφάν ‘Lena’ €39.90 (με έκπτωση)

H&M μαύρη cropped μπλούζα με ύφανση ριμπ €7,99

Zara ψηλόμεσο τζιν Z1975 σε ίσια γραμμή full length €29,95

Adidas samba OG shoes €120

Για απογευματινές βόλτες

Μπορεί η Χέιλι Μπίμπερ να βγαίνει στους δρόμους χωρίς καλσόν, αλλά ο χειμώνας στην Ελλάδα δεν αφήνει τέτοια περιθώρια. Τίποτα όμως δεν θα μπει εμπόδιο στο να φορέσετε το αγαπημένο σας μίνι φόρεμα, καθώς θα προσθέσετε ένα μαύρο καλσόν. Σε αυτή την εμφάνιση, η Χέιλι Μπίμπερ επέλεξε να ρίξει μια μαύρη δερμάτινη καμπαρντίνα πάνω από το μαύρο φόρεμά της. Τη διαφορά εδώ κάνουν τα παπούτσια της, με τα ογκώδη loafers να τραβούν όλα τα βλέμματα.

Extra tip: Hot τάση για φέτος είναι να φοράτε τα αγαπημένα σας loafers μαζί με κάλτσες.

Για να αντιγράψετε το απογευματινό look της Χέιλι Μπίμπερ θα χρειαστείτε:

Massimo Dutti δερμάτινη καμπαρντίνα με ζώνη – Studio €399

Pull & Bear κοντό φόρεμα με σχίσιμο €12.99

Guess loafers €145.00

Για βραδινή έξοδο

Στη βραδινή σας έξοδο, μπορείτε να βάλετε μια μακριά συνθετική γούνα που θα σας κρατά ζεστή τα κρύα βράδια του Δεκεμβρίου. Το μαύρο καλσόν είναι και εδώ must αλλά προσοχή! Φροντίστε να πάρετε καλσόν χωρίς ραφές, καθώς δεν θέλουμε να φαίνονται οι ραφές από το ανοιχτό πέδιλο. Και πάλι μπορείτε να πειραματιστείτε με τα αξεσουάρ σας, προσθέτοντας ένα λαμπερό ζευγάρι σκουλαρίκια και ωραία δαχτυλίδια.

Για να αντιγράψετε το βραδινό look της Χέιλι Μπίμπερ θα χρειαστείτε:

TWINSET Συνθετική γούνα €196 (με έκπτωση)

Mind Matter Rona Dress Μίνι εφαρμοστό φόρεμα €47,00 (με έκπτωση)

Sante Shoes Sandals €99,00 

Και να θυμάστε! Δεν χρειάζεται να κάνετε πιστή αντιγραφή των αγαπημένων σας looks από τις celebrities ή τις influencers. Ούτως ή άλλως, έμπνευση σημαίνει να παίρνουμε κάτι που μας αρέσει και να το εντάσσουμε στο δικό μας στιλ.