Καθώς τα φύλλα αλλάζουν και ο αέρας παίρνει μια πιο δροσερή νότα, ήρθε η ώρα να προετοιμαστείς για τη μετάβαση στη φθινοπωρινή εποχή. Ακριβώς όπως η γκαρνταρόμπα σου αλλάζει από τα καλοκαιρινά φορέματα στα ζεστά πουλόβερ, έτσι και το περιεχόμενο της τσάντας θα πρέπει να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του φθινοπώρου. 

Παρακάτω, ακολουθούν οι 10 καλύτερες προσθήκες στη φθινοπωρινή σου τσάντα, για να μην σου λείψει τίποτα.

1. Φουλάρι ή σάλι: Ο καιρός το φθινόπωρο μπορεί να είναι απρόβλεπτος, οπότε ένα σάλι στην τσάντα σου είναι μια έξυπνη κίνηση. Μπορεί να προσφέρει ένα επιπλέον στρώμα ζεστασιάς όταν πέφτουν οι θερμοκρασίες ή ένα κομψό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το ντύσιμό σου.

2. Κρέμα χεριών: Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες μπορεί να οδηγήσουν σε ξηρά, σκασμένα χέρια. Μια θρεπτική κρέμα χεριών θα διατηρήσει τα χέρια σου απαλά και λεία.

3. Βάλσαμο για τα χείλη: Τα σκασμένα χείλη είναι μια κοινή ανησυχία το φθινόπωρο. Ένα θρεπτικό βάλσαμο χειλιών θα διατηρήσει τα χείλη σου απαλά.

4. Ομπρέλα: Οι φθινοπωρινές βροχές είναι συχνό φαινόμενο. Μια εύκολα πτυσσόμενη ομπρέλα μπορεί να σε σώσει από το να βραχείς και να προστατεύσει το χτένισμά σου.

5. Απολυμαντικό χεριών: Με την εποχή του κρυολογήματος και της γρίπης να βρίσκεται προ των πυλών, η διατήρηση των χεριών σου καθαρών είναι ζωτικής σημασίας. Ένα μικρό απολυμαντικό χεριών είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της καλής υγιεινής ενώ βρίσκεσαι εν κινήσει.

6. Χαρτομάντιλα: Οι φθινοπωρινές αλλεργίες και η καταρροή είναι συνηθισμένες. Έχε πάντα ένα πακέτο χαρτομάντιλα στην τσάντα σου για να αντιμετωπίσεις απροσδόκητα φτερνίσματα ή καταρροές.

7. Σνακ:  Έχε μαζί σου μερικά υγιεινά σνακ, όπως μπάρες δημητριακών ή ξηρούς καρπούς, για να διατηρήσεις τα επίπεδα ενέργειάς σου σε υψηλά επίπεδα.

8. Άρωμα ταξιδιωτικού μεγέθους: Ένα μικρό μπουκαλάκι από το αγαπημένο σου άρωμα μπορεί να σε φρεσκάρει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

9. Συμπαγής καθρέφτης: Ένας compact καθρέφτης είναι χρήσιμος για γρήγορες διορθώσεις στο μακιγιάζ ή για να ελέγξεις την εμφάνισή σου πριν από μια συνάντηση.

10. Επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα για ψώνια: Οι αγορές με οικολογική συνείδηση είναι πάντα στη μόδα. Μια επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα για ψώνια είναι μια πρακτική προσθήκη στην τσάντα σου, μειώνοντας την ανάγκη για πλαστικές σακούλες.