Πώς ανακοινώνει κάποιος στους γονείς του ότι το επαγγελματικό του μέλλον βρίσκεται στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών; Πώς ξεκινά η συζήτηση και που καταλήγει; Το θέμα αυτό, διαπραγματεύεται το βιβλίο «Coming Out Like a Porn Star» που το «τσίμπησε» δημοσιογράφος της New York Post η οποία ζήτησε από τρεις πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών να περιγράψουν  τη στιγμή που ανακοίνωσαν στους γονείς τους την απόφαση να κάνουν ανομολόγητα πράγματα μπροστά από το φακό…

Jesse Jackman

prnstr02
Ο Jesse Jackman

Τον Οκτώβριο του 2013, ο Jesse Jackman χρησιμοποιούσε τον υπολογιστή της μητέρας του όταν η καρδιά του πάγωσε. Η μητέρα του, είδε στην οθόνη του PC, το τολμηρό και πονηρό μπλογκ του. «Η μητέρα μου ανακάλυψε το μυστικό μου», λέει ο 42χρονος από τη Βοστόνη των ΗΠΑ. «Το μπλογκ είχε links σε πορνο-φωτογραφίες και BDSM βίντεο όπου πρωταγωνιστούσα». Πανικοβλημένος ο Jackman, τηλεφώνησε στον σύζυγό του, Dirk Caber, επίσης πρωταγωνιστή σε ερωτικές ταινίες, ώστε να κατευνάσει τα πνεύματα στο οικογενειακό τραπέζι που θα ακολουθούσε. «Τρομοκρατήθηκα. Είναι Εβραία, χήρα και με μεγάλωσε με πολλές θυσίες», είπε ο Jackman. Όταν σερβιρίστηκε το γλυκό, ο ίδιος βρήκε το κουράγιο να το πει στη μητέρα του, Marlene.

«Χαίρομαι που μιλάμε γι αυτό», απάντησε εκείνη. Όπως αποδείχθηκε, η μητέρα του γνώρισε τα πάντα- το είχε μάθει πριν από μήνες μέσω του τραπεζικού λογαριασμού που «τροφοδοτούσε» η εταιρεία που γυρίζονταν οι ταινίες. «Η μητέρα μου ήταν καθηγήτρια Πανεπιστημίου και ήξερε πώς να ψάξει», λέει ο γιος της. Ο 42χρονος, συμπλήρωσε ότι η μοναδική της έννοια ήταν η ασφάλεια του.

pccqicch
Ο Jesse Jackman με τη μητέρα του και τον σύζυγό του

Cinnamon Maxxine

prnstr03

Όταν η Cinnamon Maxxine (καλλιτεχνικό όνομα), δεν είχε νέα από τον πατέρα και τη μητριά της, υποψιάστηκε ότι κάτι είχε συμβεί. Ήταν Σεπτέμβριος του 2014 και όπως προέκυψε η μητριά της, η 50χρονη Paula, είχε αρχίσει να υποψιάζεται την καριέρα της ψυχοκόρης της. «Μου είπε, μάλλον συγκαταβατικά, ’’βρήκα αυτά τα βίντεο’’», θυμάται η 28χρονη που ζει στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ.

Η Paula είπε στην νεαρή ότι απογοητεύτηκε από εκείνη και ότι το πορνό  ήταν ένα «κακό» για το φεμινισμό. Η Maxxine υποστήριξε ότι το να είναι κανείς περήφανος για το σώμα του είναι «αληθινός φεμινισμός» και ότι την είχε προσβάλει. Ο πατέρας της 28χρονης, τη ρώτησε αν είχε μπει στην βιομηχανία του πορνό επειδή είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά. «Ήταν τόσο κλισέ», λέει η Maxxine, προσθέτοντας ότι η βιολογική της μητέρα έχει αποδεχτεί πλήρως τη απόφασή της. «Δεν ήταν έτοιμη να κάνουν μια σωστή συζήτηση για το τι είναι το πορνό», σημειώνει.

Οι σχέσεις της Maxxine με τους γονείς της «πάγωσαν» για πάνω από ένα χρόνο και μόλις πρόσφατα αποφάσισαν να συζητήσουν ξανά το θέμα. «Βρίσκεται σε διαδικασία. Οι γονείς δεν μεγαλώνουν τα παιδιά τους για να γίνουν πορνοστάρ, οπότε κατανοώ την αντίδρασή τους».

Joanna Angel

prnstr04Πριν από 13 χρόνια, όταν η Angel ήταν μόλις 21 ετών, κάλεσε τους γονείς της για να τους ανακοινώσει ότι θα λάνσαρε ένα πορνοσάιτ, μαζί με τη συγκάτοικό της. Ήθελε να τους το πει η ίδια, παρά να το μάθουν από κάποιον άλλο. Οι δικοί της, Ορθόδοξοι Εβραίοι που ζουν στο Νιου Τζέρσεϊ, αντέδρασαν με τον τρόπο που είχαν πράξει όταν έβαλε κρίκο στον αφαλό της, στα 14.

«Η μαμά μου, μου είπε “περνάς μια φάση, έτσι δεν είναι;”», θυμάται η Angel, που ζει στο Λος Άντζελες και το πόρταλ της έχει τεράστια ανταπόκριση. «Και μετά ρώτησε “ο κόσμος θα σε βλέπει γυμνή;”». Ο πατέρας της, από την άλλη, ανησύχησε για την ασφάλειά της και της είπε ότι δεν ήταν καλή ιδέα να λανσάρει μια επιχείρηση με μια φίλη. Οι γονείς της, δεν φώναξαν, ούτε της έβαλαν τις φωνές: αντιθέτως, στάθηκαν στο πλευρό της.

«Κάποιες θείες και ξαδέλφια θύμωσαν και ξέσπασαν την οργή τους στους γονείς μου, αλλά όλα αυτά μας έφεραν κοντά», λέει η 34χρονη Angel.

prnstr05 prnstr06