Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 4: Burj Al Arab, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Το μόνο 7στερο ξενοδοχείο στον κόσμο, για το 1999, τη χρονιά που άνοιξε, και το τέταρτο ψηλότερο ξενοδοχείο του κόσμου (321 μέτρα), το Burj Al Arab, δηλαδή ο πύργος των Αράβων αποτελεί ένα σύμβολο του σύγχρονου Ντουμπάι.
Χτισμένο πάνω σε ένα τεχνητό νησί, μόλις 280 μέτρα από την παραλία Jumeirah, το υπερπολυτελές κτήριο συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα με ιδιωτική γέφυρα. Το εντυπωσιακό σχήμα του φτιάχτηκε για να θυμίζει το πανί ενός πλοίου.

Παρά το μέγεθός του, το Burj Al Arab καταλαμβάνει μόνο τους 28 ορόφους του κτηρίου, οι οποίοι και φιλοξενούν 202 σουίτες. Η μικρότερη από αυτές έχει έκταση 169 m2 και η μεγαλύτερη καλύπτει 780 m2.

Η Royal Suite, που τιμολογείται στα 18,716 δολάρια τη βραδιά, είναι στην λίστα με τις 15 πιο ακριβές σουίτες του κόσμου, σύμφωνα με το CNN. Μεταξύ άλλων διαθέτει περιστρεφόμενο κρεβάτι και ιδιωτικό κινηματογράφο.

Έχοντας κερδίσει αμέτρητα βραβεία και διακρίσεις για τις πολυτελείς του υπηρεσίες, το Burj Al Arab προσφέρει παραμυθένια διαμονή, δίνοντας στους επισκέπτες του την ευκαιρία να νιώσουν σαν σεΐχηδες στο δικό τους ιδιωτικό παλάτι.

Εσωτερικοί χώροι διακοσμημένοι με χρυσό 24 καρατίων, εντυπωσιακές κολώνες και πλούσια αραβικά υφάσματα δημιουργούν την απόλυτη αίσθηση ότι εισέρχεσαι σε ένα αραβικό παλάτι.

Όλα τα δωμάτια είναι duplex σουίτες με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και θέα στον Περσικό Κόλπο, μπάνια με ψηφιδωτά πλακάκια, προϊόντα Hermès και ένα μενού μαξιλαριών με 17 επιλογές είναι μερικές μόνο από τις παροχές.

Με οκτώ εστιατόρια και μπαρ, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού Al Mahara με το τεράστιο ενυδρείο, οι επιλογές είναι παραπάνω από αρκετές για να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό επισκέπτη με γεύσεις από την αυθεντική αραβική κουζίνα και την Άπω Ανατολή ως τη σύγχρονη ευρωπαϊκή κουζίνα.

Σκαρφαλωμένο 150 μέτρα πάνω από τον Περσικό Κόλπο, το Talise Spa είναι ο τέλειος προορισμός για χαλάρωση και αναζωογόνηση με τη χρήση πολυτελών προϊόντων.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες