Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 57: Hotel Unique, Σάο Πάολο, Βραζιλία

Χτισμένο σε μια από τις μεγαλύτερες εκτάσεις πρασίνου του Σάο Πάολο, το επιβλητικό οικοδόμημα του ξενοδοχείου Unique εντυπωσιάζει τους επισκέπτες τους από την πρώτη στιγμή.

Ο πράσινος χαλκός που κοσμεί όλη την πρόσοψη του κτηρίου εκτείνεται σε όλο το ασυνήθιστο σχήμα του, που θυμίζει ένα τεράστιο ανεστραμμένο τόξο. Ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι τα κυκλικά παράθυρα, που μοιάζουν με φινιτρίνια.

Κατασκευασμένο από τον Ruy Ohtake, το εντυπωσιακό ξενοδοχείο είναι μια αναφορά στη σύγχρονη αρχιτεκτονική και την πρωτοτυπία. Οι κοιλότητες στους τοίχους και στους διαδρόμους, καθορίζουν τον σχεδιασμό όλων των εσωτερικών χώρων, όπου δεν υπάρχουν ορθές γωνίες.

Στα 85 μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια, τα ασυνήθιστα αξεσουάρ από όλο τον κόσμο προσθέτουν μια χαλαρή αίσθηση. Συνδυάζουν στοιχεία υψηλής τεχνολογίας με φυσικά στοιχεία, που δημιουργούν ένα απόκοσμο αποτέλεσμα.

Περιτριγυρισμένη από τον εντυπωσιακό ορίζοντα της πόλης του Σάο Πάολο, η πισίνα με τα κατακόκκινα πλακάκια στον τελευταίο όροφο προσφέρει υποβρύχιο σύστημα ήχου, μαγευτική θέα στο Πάρκο Ibirapuera και κοκτέιλ στην ψυχή του ξενοδοχείου, το εστιατόριο και μπαρ Skye.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!