Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super hight tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 88: Cabanes als arbres, Sacalm, Ισπανία

Ξεχάστε την περιπλάνηση στις ισπανικές μεσαιωνικές πόλεις και τις ανέμελες στιγμές στις ηλιόλουστες παραλίες και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία, μένοντας σε ένα σπιτάκι πάνω σε δέντρο!

Τοποθετημένα πάνω σε μεγάλες βελανιδιές στο κέντρο του δάσους Guilleries, τα δεντρόσπιτα του Cabanes als arbres είναι προσβάσιμα από αιωρούμενες γέφυρες και ξύλινες σκάλες.

Για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα ή τρεχούμενο νερό στα ξύλινα σπιτάκια, τα οποία όμως είναι εφοδιασμένα με εμφιαλωμένο νερό, νιπτήρες και βιολογικές τουαλέτες.

Στην κοντινή «Vileta», μια παραδοσιακή καταλανική αγροικία, οι επισκέπτες θα βρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως ντους, κυλικείο, σαλόνι, πισίνα και κήπο.

Μια όμορφα διακοσμημένη αίθουσα φιλοξενεί το χώρο υποδοχής, που είναι ανοιχτός 24 ώρες την ημέρα, ώστε οι επισκέπτες να έχουν πρόσβαση σε ότι χρειαστούν. Μάλιστα, η αγροικία διαθέτει και πέντε υπνοδωμάτια.

Τα ξύλινα σπιτάκια, χτισμένα από μη επεξεργασμένο φυσικό ξύλο, μοιάζουν να έχουν βγει από σελίδες παραμυθιού. Όμορφα διακοσμημένα, με το ξύλο να κυριαρχεί στα έπιπλα και τα διακοσμητικά στοιχεία, τα δωμάτια διαθέτουν άνετους χώρους.

Προσεγμένοι και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια, οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι δημιουργούν ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε στην ιδιωτική σας βεράντα με ένα ποτήρι sangria στο χέρι, απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα και την απόλυτη αίσθηση ιδιωτικότητας.

Βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για Ισπανία μόνο με την Airfasttickets! Επωφεληθείτε ακόμη από τα πακέτα (πτήση + ξενοδοχείο) και εξασφαλίστε τις πιο συμφέρουσες τιμές για το ταξίδι σας! Ό,τι κι αν ζητήσετε θα το βρείτε πατώντας εδώ!

Δείτε τις φωτογραφίες