Όταν η μαυριτανική πολυτέλεια συνάντησε το ανανεωμένο και σύγχρονο design, το OD Port Portals άνοιξε τις πύλες του για το κοινό στην πιο πολυτελή μαρίνα της Μαγιόρκα, καλωσορίζοντας διεθνείς jet setters και λάτρεις της καλοπέρασης και της πολυτέλειας!

Το τρίτο ξενοδοχείο των OD Hotels, το OD Port Portals ξεχειλίζει από ενέργεια, όπως και τα “αδερφάκια” του στην Ίμπιζα, προβάλλοντας τον δικό του χαρακτήρα με αυτοπεποίθηση.

Στην αγκαλιά της πολυτέλειας

Το κομψό resort άνοιξε τον Απρίλιο υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες του, 360 ημέρες αποκλειστικής πολυτέλειας, σε ιδανική τοποθεσία κοντά στην μαρίνα του Puerto Portals.

Με τα διάσημα μπαρ, εστιατόρια και στιλάτες μπουτίκ, το Puerto Portals είναι η Μέκκα των απαιτητικών ταξιδιωτών, που αναζητούν την καλύτερη εμπειρία διακοπών στην ακτή των Βαλεαρίδων νήσων.

Τα ξενοδοχείο 77 δωματίων αντανακλά ακριβώς αυτή την αισθητική της περιοχής. Εκπληκτική θέα, yacht culture και μεσογειακή φινέτσα συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο.

Η απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας ολοκληρώνεται με τη παροχή υπηρεσίας ιδιωτικού σοφέρ ή δωρεάν χρήση ενός Smart Cabriolet για κάθε επισκέπτη, που επιλέγει για τη διαμονή του τις Junior σουίτες.

Παράθυρο στη θάλασσα

Η μεσογειακή κομψότητα, σχεδιασμένη από το αρχιτεκτονικό Studio Rahola Vidal & Mayte Matutes είναι εμφανής στους εσωτερικούς χώρους, οι οποίοι αποπνέουν μια ρετρό γοητεία, μέσω κλασσικών σχεδίων, χρωμάτων και μοτίβων.

Ζεστά χρώματα χρωματίζουν το δροσερό λευκό, δημιουργώντας παιχνιδιάρικες εναλλαγές σκιάς και φωτός σε όλους τους χώρους. Κάθε στοιχείο, από την κομψή αρχιτεκτονική έως τους εκλεπτυσμένους εσωτερικούς χώρους, υπογράφεται από ένα συμφωνεί με την υπογραφή αβίαστη γοητεία της περιοχής.

Τα 67δωμάτια και οι 10 junior σουίτες διεθέτουν καθαρές γραμμές και χαλαρωτικές χρωματικές αποχρώσεις, που τονίζονται από τη ζεστασιά του ξύλου, της πέτρας, αλλά και από τις δερμάτινες λεπτομέρειες.

Οι ευάεροι κοινόχρηστοι χώροι είναι διακοσμημένοι με έπιπλα σχεδιαστών και υφάσματα που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για το ξενοδοχείο.

Ιδανικό μέρος για χαλάρωση όλες τις ώρες της ημέρας η μεγάλη πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ γαστριμαργικές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες στο εστιατόριο του resort.

Τιμές: από 80 ευρώ το δίκλινο δωμάτιο

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ