Η λέξη OnlyFans πλέον παραπέμπει αυτόματα στους όρους πορνό και σεξ, όμως η CEO της εταιρείας διαφωνεί με τη συγκεκριμένη λογική και θεωρεί λάθος να συνδέεται η πλατφόρμα με το ερωτικό περιεχόμενο ενηλίκων.

Από τον Ιανουάριο του 2022 η Keily Blair ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου και έκτοτε προσπαθεί να αποτάξει τη ρετσινιά του πορνό, γιατί μπορεί να φέρνει λεφτά στην εταιρεία, αλλά συνδέεται και με αρνητικούς συνειρμούς.

«Δεν είμαστε ιστότοπος με αποκλειστικά ερωτικό περιεχόμενο. Φιλοξενούμε και περιεχόμενο που σχετίζεται με τη διασκέδαση, τη γιόγκα και γενικά ασχολίες ατόμων άνω των 18 ετών», ανέφερε η Blair, σύμφωνα με το Business Insider.

«Οι ιστότοποι που απευθύνονται σε ενήλικες πρέπει να καλύπτουν όλα τα ενδιαφέροντα των ενηλίκων», είπε και σημείωσε ότι «σε πολλούς ανθρώπους άνω των 18 ετών αρέσει το σεξ, αλλά τους αρέσει επίσης η κωμωδία, ο αθλητισμός και η μουσική, οπότε το θέμα είναι να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στη βάση του κοινού μας και να παρέχουμε ευκαιρίες στους δημιουργούς».

«Η λέξη “πορνό” συνδέεται με αρνητικές καταστάσεις που αφορούν τη βιομηχανία περιεχομένου για ενήλικες και έχουμε κάνει πάρα πολλά για να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τους δημιουργούς περιεχομένου να έχουν έναν ασφαλή χώρο στο διαδίκτυο και να αντιμετωπίζονται με σεβασμό», πρόσθεσε για τους λόγους που δεν θέλει το OnlyFans να συνδέεται μόνο με το ερωτικό περιεχόμενο.

Σημειώνεται, ότι η διάσημη πλατφόρμα δίνει αγώνα τα τελευταία χρόνια για να μη συνδέεται με την ερωτική βιομηχανία, γιατί μπορεί χάρη στο πορνό να γιγαντώθηκε η φήμη της, αλλά ξεκίνησε με έμφαση σε άλλες καθημερινές ασχολίες, όπως συμβουλές για μαγείρεμα κι ούτω καθεξής.