Η ζωή είναι γεμάτη από στιγμές που αξίζει να μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας. Από μικρές καθημερινές, όπως το άκουσμα ενός τραγουδιού που σου ανεβάζει τη διάθεση, μέχρι μεγάλες εορταστικές, όπως η απόκτηση της δουλειάς που πάντα ήθελες ή επέτειος με το ταίρι σου.

Με την ταχεία πρόοδο της τεχνολογίας, έχουμε πλέον περισσότερους τρόπους για να μοιραστούμε αυτές τις στιγμές. Τα smartphones, τα social media και οι ηλεκτρονικές συσκευές όπως τα smartwatches μπορούν να μας βοηθήσουν να είμαστε συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους μας και να μοιραζόμαστε τις στιγμές μας ακόμα και όταν δε βρισκόμαστε κοντά ο ένας στον άλλον.

Το να μοιραζόμαστε τις στιγμές μας με τους αγαπημένους μας δεν είναι μόνο ένας τρόπος να δημιουργήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις, αλλά και ένας τρόπος να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας, αλλά και να ανατροφοδοτήσουμε τις φιλοδοξίες μας, ώστε να πετύχουμε μελλοντικούς μας στόχους.

Σύμφωνα με πανευρωπαϊκή έρευνα που διεξήγαγε η HUAWEI, το 76% των χρηστών smartwatch συμφωνούν πως οι σχέσεις επηρεάζουν την ψυχική και σωματική υγεία και ότι η συμβίωση έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχική μας υγεία. Και αν οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής, οι αποστάσεις και οι πανταχού υποχρεώσεις δε μας επιτρέπουν να είμαστε πάντα δίπλα ο ένας στον άλλον, η τεχνολογίας μας επιτρέπει να είμαστε μαζί και να μοιραζόμαστε στιγμές, ακόμη και όταν δεν είμαστε σωματικά μαζί.

Η ήμερα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί την ιδανική στιγμή για να συνδεθούμε ακόμη περισσότερο

Στην εορταστική ατμόσφαιρα του Αγίου Βαλεντίνου, η αγάπη είναι στο επίκεντρο και τίποτα δεν εκφράζει καλύτερα την αγάπη από ένα δώρο που έχει τη δυνατότητα να μας φέρει πιο κοντά. Φέτος, αντί να επιλέξετε ένα συνηθισμένο δώρο, σκεφτείτε να προσφέρετε στο ταίρι σας ένα προϊόν τεχνολογίας, που θα το συνοδεύσει σε κάθε βήμα του και θα το βοηθήσει να βελτιώσει τη σωματική και ψυχική του υγεία, ενώ παράλληλα θα του προσφέρει τρόπους ώστε να παραμένει συνδεδεμένο μαζί σας.

Κάντε δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο ένα stylish smartwatch

Ένα smartwatch είναι πολύ περισσότερο από ένα αξεσουάρ, είναι ένας σύντροφος ζωής που θα βοηθήσει τον αγαπημένο σας να παρακολουθεί την υγεία του και να επιδιώξει την ευεξία του.

Το HUAWEI WATCH GT 4 είναι το πρώτο smartwatch της Huawei που παρουσιάζει το Stay Fit, μια εφαρμογή διαχείρισης υγείας που χρησιμοποιεί δεδομένα υγείας σε πραγματικό χρόνο για να βοηθήσει τους χρήστες να διαχειριστούν τόσο τα αποτελέσματα της προπόνησής τους, όσο και την πρόσληψη θερμίδων, δίνοντας στους χρήστες πιο ολιστικές συμβουλές προσαρμοσμένες στις ανάγκες του σώματός τους για καλύτερη διαχείριση του βάρους τους.

Το HUAWEI WATCH GT 4 αξιοποιεί προηγμένους αλγορίθμους για τη σύνθεση δεδομένων με βάση τις πληροφορίες που προέρχονται από τον χρήστη, παρέχοντάς του ενημέρωση για την υγεία του, προσαρμοσμένη στις ατομικές του ανάγκες.

Αυτή η προσέγγιση για τη διαχείριση της καθημερινότητας όχι μόνο ελαφραίνει τα ατομικά βάρη, αλλά ενισχύει και τον δεσμό μεταξύ των συντρόφων. Η αίσθηση της ομαδικότητας σε μια σχέση προάγει ένα υποστηρικτικό περιβάλλον που επηρεάζει θετικά την ψυχική ευεξία.

Κάντε δώρο στον εαυτό σας ή στο αγαπημένο σας πρόσωπο το νέο stylish smartwatch HUAWEI WATCH GT4 41mm (White Leather Strap, Gold Milanese Strap, Steel Stainless Steel Strap) ή το HUAWEI WATCH GT4 46mm (Black Strap, Woven Strap & Stainless Steel Strapμε έκπτωση!

Αν θέλετε να χαρίσετε ένα smartwatch που συνδυάζει το εκλεπτυσμένο στυλ και την προηγμένη τεχνολογία σε προσιτές τιμές, υπάρχει το HUAWEI WATCH GT3. Ένα ρολόι που αναδεικνύει την απλότητα σε αριστούργημα κομψότητας και κορυφαίων καινοτόμων χαρακτηριστικών και λειτουργιών, προσφέροντας μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ακριβή παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και μέτρησης καρδιακού ρυθμού. Μπορείτε να βρείτε το HUAWEI WATCH GT3 Pro 46mm σε μοναδική τιμή!

Για όσους θέλουν έναν πιο απλό σχεδιασμό, το HUAWEI WATCH FIT 2 στην έκδοση Silicone Strap είναι για εσάς διαθέσιμο σε τιμή που συναρπάζει. Είναι ένα ρολόι ειδικά σχεδιασμένο για νέους που αγαπούν την τεχνολογία και τη μόδα και συνδυάζει κορυφαία χαρακτηριστικά φυσικής κατάστασης και υγείας με μια πληθώρα επιλογών σε χρώματα και προσόψεις.

Τα έξυπνα τεχνολογικά gadgets, όπως το HUAWEI WATCH GT 4, το HUAWEI GT3 και το HUAWEI WATCH FIT 2, μπορούν να είναι ο τεχνολογικός σας σύμμαχος που, μαζί με τους ανθρώπους της ζωής σας, θα σας βοηθήσουν να φτάσετε σε όποιον στόχο θέλετε να θέσετε.

Προϊόντα τεχνολογίας που μας φέρνουν πιο κοντά

Ο δεσμός που δημιουργείται μέσω κοινών δραστηριοτήτων και αμοιβαίας φροντίδας ενισχύει, όχι μόνο τη σωματική, αλλά και την ψυχική υγεία. Ένας ακόμη τρόπος να μένετε συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους σας είναι με το να μοιράζεστε τα πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους. Επικοινωνήστε τη διάθεση σας κοινοποιώντας το αγαπημένο σας τραγούδι ή κάντε μία βιντεοκλήση με το ταίρι σας όταν σας χωρίζει η απόσταση.

Σε κάθε περίπτωση το μήνυμα σας θα φτάσει “loud and clear”, εφόσων χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds SE 2, HUAWEI FreeBuds 5i και HUAWEI FreeBuds 5 τα οποία προσφέρουν κρυστάλλινο ήχο, ώστε να απογειώσετε την εμπειρία σας. Προσαρμόζουν τον ήχο λαμβάνοντας υπόψη την εφαρμογή, την κατάσταση χρήσης και το επίπεδο έντασης, ενώ έρχονται με μοναδικές θήκες για να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη.

Παράλληλα, απελευθερώστε τον καλλιτέχνη από μέσα σας  με το κορυφαίο  smartphone της HUAWEI P60 Pro με την  Ultra Lighting Telephoto Camera και τις δημιουργικές δυνατότητές του, όπως η λειτουργία Super Moon για να βγάλετε την πιο ρομαντική φωτογραφία.

Οι σχέσεις μας γίνονται καλύτερες κάθε φορά που επιλέγουμε να μοιραζόμαστε τις στιγμές μας με τους αγαπημένους μας. Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου επιλέξτε να χαρίσετε προϊόντα τεχνολογίας της HUAWEI και δημιουργήστε μαζί αξέχαστες αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα.

Τα προϊόντα προσφέρονται σε προνομιακές τιμές από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei έως 29 Φεβρουαρίου!

Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOs & Android.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community