Ένα μικρότερο και έντονο ροζ iPhone φημολογείται ότι είναι το επόμενο «έξυπνο κινητό» που θα μπορούσαμε να δούμε από την Apple σύμφωνα με το Business Insider και το Mac Otakara που επικαλείται πηγές από την εταιρεία.

Το iPhone 6s έχει ένα ροζ μοντέλο που ονομάζεται Rose Gold αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα το νέο μοντέλο θα έχει παρόμοιο χρώμα με το iPod Touch και θα έχει ένα έντονο ροζ χρώμα που δεν θα μοιάζει με το Rose Gold αλλά θα είναι πολύ πιο εκθαμβωτικό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα επίσης το iPhone 5se θα έρθει σε τρία χρώματα, ασημένιο, γκρι και ροζ. Ωστόσο, ο συντάκτης για θέματα της Apple, Mark Gurman ήταν δύσπιστος σχετικά με τα όσα λέγονται και είπε ότι η Apple δεν πρόκειται να αλλάξει τα χρώματα του iPhone για τη νέα συσκευή. Το μικρότερο iPhone για το οποίο αρχικά υπήρχαν σκέψεις να ονομαστεί 6c θα παρουσιαστεί σε μια εκδήλωση το Μάρτιο σύμφωνα με το 9to5Mac.

Η Apple φέρεται να έχει καταλήξει σε έναν σχεδιασμό που θα μοιάζει με το iPhone 5S του 2013. Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έχει μια οθόνη 4 ιντσών, καθιστώντας το περίπου μισή ίντσα μικρότερο από το iPhone 6s. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πιθανόν η Apple σκέφτεται με αυτό το μοντέλο να προσεγγίσει ένα νέο και διαφορετικό κοινό και έτσι θα λανσάρει μια πιο νεανική πρόταση. Σύμφωνα πάντα με τις φήμες που διαδίδονται το iPhone 5se θα έχει εκτός από την 4 ιντσών οθόνη, Α8 chipset, κάμερες 8 και 1.2 MP, Wi-Fi και NFC.

Το Μάρτιο (ίσως στις 15/3) οπότε και πιθανόν θα λανσαριστεί το νέο μοντέλο του iPhone ενδέχεται να παρουσιαστεί επίσης το iPad Air 3. Το μόνο που μένει τώρα είναι να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν οι φήμες από την ίδια την εταιρεία.