Στον Ολυμπιακό, έπειτα και τις εξελίξεις στην υπόθεση του Αλμαλφιτανό, στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον τους.

Παρά την αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση Μόργκαν Αμαλφιτανό, στον Ολυμπιακό δεν σταματούν να «τσεκάρουν» περιπτώσεις χαφ. Συγκεκριμένα, αν δεν αλλάξει το σκηνικό με τον παίκτη της Μαρσέιγ, οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να κινηθούν για την άμεση απόκτηση ενός χαφ μέσα στις επόμενες μέρες προκειμένου να ενσωματωθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο Ζέεφελντ.

Μάλιστα, η χθεσινή παρουσία του Γιάννη Βρέντζου στη Γαλλία συνδυάστηκε με την έντονη φημολογία για κίνηση σε τρεις παίκτες. Τον Πλασίλ που φεύγει από την Μπορντό και είχε απασχολήσει πρόσφατα ξανά τον Ολυμπιακό και τους Μποντμέρ, Σαντόμ, που είναι στην ίδια κατηγορία με τον Σισοκό, είναι παίκτες δηλαδή που τους δίνει η Παρί Σεν Ζερμέν. Επίσης, ακούστηκαν ξανά τα ονόματα των Βαλντίβια και Τσάβες, αν και για τον πρώτο, οι πρωταθλητές το έχουν διαψεύσει κατ’ επανάληψη.

Τέλος, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να παρακολουθούν και την περίπτωση του Σούσο. Μάλιστα, τις προσεχείς ημέρες πρόκειται να γίνει καθοριστική επαφή ανάμεσα στον μάνατζερ του παίκτη και τη Λίβερπουλ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το αν θα δοθεί δανεικός και πού.

Πηγή: sport-fm.gr