Πολλά σενάρια κυκλοφορούν για το ενδεχόμενο επιστροφής του Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό, αλλά όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr προτεραιότητα έχει η Αγγλία!

Συγκεκριμένα, μπορεί να γράφτηκε σε πολλά Μ.Μ.Ε. ότι ο αρχηγός της Εθνικής είναι κοντά στην επιστροφή στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό κάτι που όμως σύμφωνα με το gazzetta δεν ισχύει. Όχι βέβαια ότι ο «Τυπάρας» αποκλείει το ενδεχόμενο αυτό!

Ωστόσο αυτό που προέχει για τον ίδιο είναι η παραμονή στην Αγγλία και τη Φούλαμ, καθώς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από όσα έχει βρει στο Λονδίνο και την Πρέμιερ Λιγκ, ασχέτως εάν η οικογένεια του έχει παραμείνει στην Αθήνα.

Επίσης τον έχει «φτιάξει» και η αγάπη του κόσμου καθώς όπως έλεγε ο ίδιος χαρακτηριστικά στο περιβάλλον του: «Εδώ στο ματς με την ΚΠΡ ήμουν ο χειρότερος παίκτης και αυτοί δεν σταμάτησαν να με αποθεώνουν»!

Το θέμα του Καραγκούνη δεν πρόκειται να τραβήξει πολύ, καθώς σύντομα θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ αναφανδόν υπέρ της παραμονής του έχει ταχθεί ο προπονητής της Φούλαμ Μάρτιν Γιολ, με δημόσιες δηλώσεις του.

Από εκεί και πέρα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta, δεν υπάρχει μέχρι τώρα απευθείας συνομιλία του Καραγκούνη με τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο, όπως γράφτηκε!

Μέσω τρίτων υπήρξε επαφή, ενώ αναμένεται να μιλήσουν άμεσα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία απευθείας επαφή τις τελευταίες ημέρες… Πάντως ο Καραγκούνης εκτίμησε ιδιαίτερα το mea culpa του Γιάννη Αλαφούζου που παραδέχθηκε δημόσια σε συνέντευξη του, ότι έκανε λάθος όταν τον άφησε να φύγει το καλοκαίρι, παρασυρμένος και από τον Φερέιρα.

Φυσικά αυτό που δεν χρειάζεται να επισημάνουμε, είναι η αγάπη του Καραγκούνη για τον Παναθηναϊκό, κάτι που έχει αποδείξει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό, τόσο από τη στάση του στο διακανονισμό των χρεών, όσο και από το γεγονός ότι όταν βρίσκει ευκαιρία βλέπει από κοντά τα ματς του «τριφυλλιού», όπως έκανε και στις 9 Μαρτίου στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Όλα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο μήνα, με τον Καραγκούνη πάντως να έχει ως προτεραιότητα την παραμονή στην Αγγλία. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε είναι θετικός να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό…

Πηγή: gazzetta.gr