Μετά την επιβεβαίωση της παρουσίας του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Γιουβέντους και την επόμενη χρονιά, ήρθε η σειρά της Μίλαν να ξεκαθαρίσει, δια στόματος Αντριάνο Γκαλιάνι, πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο των «ροσονέρι».

«Ο Αλέγκρι παρέμεινε στην ομάδα όταν είχε μαζέψει 7 βαθμούς σε 8 αγώνες. Τώρα που μας έχει στην 3η θέση και κυνηγά τη 2η, θεωρώ πως είναι σίγουρο πως θα παραμείνει τεχνικός της ομάδας μας.

Δεν τίθεται, λοιπόν, θέμα αντικατάστασής του. Ο Αλέγκρι θα συνεχίσει και του χρόνου, δεδομένου πως το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2014», τόνισε ο συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Η επισημοποίηση, όμως, της συνεργασίας των δύο πλευρών, δεν πρόκειται να γίνει πριν από το τέλος της χρονιάς, όπως σημειώνει ο παράγοντας της Μίλαν. «Η Μίλαν δεν υπογράφει ανανεώσεις πριν να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αυτό σημαίνει πως ο Αλέγκρι θα κληθεί για να επισημοποιήσει την παραμονή του στο Μιλανέλο μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Ας μην ανησυχούν οι φίλοι μας, ο Μασιμιλιάνο θα μείνει κοντά μας και θα συνεχίσει το έργο του», ξεκαθάρισε ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Πηγή: sport-fm.gr