Στα 220 εκατ. ευρώ έχει οριοθετηθεί το μπάτζετ της Παρί Σεν Ζερμέν για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ. Τα 150 από αυτά, μάλιστα, είναι διαθέσιμα για να πραγματοποιηθεί η μεγάλη μεταγραφή που τόσο ψάχνουν στη γαλλική πρωτεύουσα, αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Παριζιάνοι περιμένουν τι θα συμβεί με τον Πορτογάλο αστέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ θα πιέσουν όσο μπορούν και εκείνοι τις καταστάσεις, μέσω προτάσεων για τον παίκτη.

Στην Παρί θέλουν επιτέλους να κάνουν και την ευρωπαϊκή υπέρβαση, με μια θέση στην τετράδα του Champions League. Για να συμβεί αυτό, πρέπει το «οπλοστάσιο» της ομάδας να είναι γεμάτο ποιότητα και για τον λόγο αυτό γίνεται προσπάθεια να αποτραπεί ακόμα και η διαφαινόμενη μεταγραφή του Μάρκο Βεράτι στην Μπαρτσελόνα.

Πάντα στα υπ’ όψιν των Παριζιάνων είναι και ο Κιλιάν Εμπαπέ, τον οποίον θέλουν οι… μισοί και παραπάνω μεγάλοι σύλλογοι στη γηραιά ήπειρο. Ανάγκη για ενίσχυση υπάρχει και για τις θέσεις του κεντρικού και του αριστερού αμυντικού, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από τις όποιες πωλήσεις υπάρξουν.