Η ΑΕΚ επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0 στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ, βλέποντας πλέον την πρωτιά στο μίνι πρωτάθλημα πολύ πιο «ζεστά», με τον Μανόλο Χιμένεθ να εκφράζει μέσω της ΑΕΚ TV την ικανοποίησή του. Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και ενόψει της νέας σεζόν, την οποία περιμένει ακόμη καλύτερη για την ομάδα του, παρά το γεγονός ότι η τρέχουσα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

«Είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει, αν προσθέσουμε κι αυτό που κάναμε στην Τούμπα. Είναι βάρβαρο να καλούνται οι ποδοσφαιριστές να παίζουν κάθε τρεις μέρες, πολλές φορές και νωρίτερα. Θέλουμε να ξεκουράσουμε παίκτες με το rotation που γίνεται και περιμένουμε να τελειώσει η διαδικασία των πλέι οφ, για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η αλήθεια είναι πως στην πλειοψηφία των παιχνιδιών η ομάδα μπόρεσε και είχε μια πολύ καλή εικόνα, αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό. Το θετικό είναι πως τα καλά είναι περισσότερα από τα κακά. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να έρθει οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την εικόνα της ομάδας που προσπαθεί να πάρει τη νίκη», τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Και για την παραμονή του στον πάγκο και το «χτίσιμο» της νέας ΑΕΚ, συμπλήρωσε: «Φυσικά δεν είναι καλό μια ομάδα να αλλάζει δύο και τρεις προπονητές το χρόνο. Οφείλουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί, ώστε να ετοιμάσουμε την καλύτερη δυνατή ΑΕΚ για να τα πάει όσο το δυνατόν καλύτερα την επόμενη σεζόν».

Δείτε τις δηλώσεις του Χιμένεθ: