Λέτε κάποια μέρα, μετά το κρέμασμα των παπουτσιών του, ο Ζλάταν να είναι υπερήρωας και να έχει τη δική του σειρά ταινιών και κόμικς;

Αν κρίνουμε από την πλάκα που έπαθαν οι γιατροί του, τότε δεν είναι καθόλου απίθανο!

Το ιατρικό team που εγχείρισε το πόδι του αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε τόσο εντυπωσιασμένο από τη φυσική κατάσταση του παίκτη που θέλουν να τον υποβάλουν τώρα σε νέες δοκιμασίες.

AP_17075774715847

Ο Ιμπραΐμοβιτς υπέστη ρήξη χιαστών τον περασμένο μήνα, σε κείνο το ματς της Γιουνάιτεντ με την Άντερλεχτ (2-1), και ο μάνατζερ του παίκτη, Mino Raiola, είπε πως οι χειρουργοί της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ σοκαρίστηκαν από την άριστη κατάσταση του 35χρονου Σουηδού και λαχταρούν να τον περάσουν από περαιτέρω εξετάσεις.

«Το γόνατό του είναι τόσο δυνατό που οι γιατροί είπαν πως δεν έχουν ξαναδεί τίποτα σαν αυτό», είπε ο Raiola στη σουηδική εφημερίδα «Expressen», για να συνεχίσει: «Έχει ένα γόνατο που είναι σχεδόν αδύνατο για έναν ποδοσφαιριστή με 20χρονη καριέρα. Είναι αρκετά καθαρό, δεν είχε καμία βλάβη».

AP_17057663173469

Τελειώνοντας, είπε ακόμα: «Ο Ζλάταν είναι τόσο δυνατός που οι γιατροί τον θέλουν πίσω μετά το τέλος της καριέρας του για να συνεχίσουν την έρευνα. Δουλεύουν σε ένα από τα καλύτερα ερευνητικά κέντρα του κόσμου για τα γόνατα και τους συνδέσμους. Έτσι, μετά την καριέρα του Ζλάταν, θα επιστρέψουμε πίσω και θα τον ανοίξουμε ξανά για να ερευνήσουμε τους συνδέσμους του»…