Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (26/3) εκτός έδρας τη Γεωργία στον αγώνα που θα κρίνει το ποια εκ των δύο ομάδων θα πάρει την πρόκριση για τα τελικά του Euro 2024 και ο Βίλι Σανιόλ τόνισε προς τους παίκτες του ότι θα πρέπει να χαρούμενοι αλλά και συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης (21/3) το Καζακστάν και το νίκησε εύκολα με 5-0, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον τελικό των play off όπου θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία, η οποία νωρίτερα είχε καθαρίσει με 2-0 το Λουξεμβούργο.

Τα πάντα, επομένως, θα κριθούν σε λίγα 24ωρα στην Τιφλίδα και οι δύο ομάδες έχουν ήδη αρχίσει την προετοιμασία τους, με τον Βίλι Σανιόλ, πρώην διεθνής Γάλλος και νυν προπονητής της Γεωργίας, να μιλάει στους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα με το Λουξεμβούργο.

«Περιμένω από εσάς να έχετε την ίδια προσέγγιση για το επόμενο παιχνίδι, όπως είχατε από τη Δευτέρα στις προπονήσεις. Επικεντρωθείτε στη δουλειά. Όλοι είναι χαρούμενοι που πήραν μέρος, κάτι που είναι φυσιολογικό, η χώρα θα πρέπει επίσης να αισθάνεται έτσι, αλλά πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι», είπε προς τους παίκτες του ο Σανιόλ.