Η Γεωργία θα είναι ο τελευταίος αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας, αν φυσικά νικήσει το Καζακστάν, στο δρόμο για τα τελικά του Euro 2024, αφού στον δικό της αγώνα καθάρισε με 2-0 το Λουξεμβούργο χάρη σε δύο γκολ γκολ του Ζιβζιβάτζε.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι Γεωργιανοί πήραν τον έλεγχο και ήταν αυτοί που έκαναν παιχνίδι και έψαχναν τον τρόπο για να σκοράρουν, το οποίο κατάφεραν στο 40′: Κόρνερ του Σενγκέλια, κακή απομάκρυνση του Όλεσεν και ο Ζιβζιβάτζε στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 52′ το Λουξεμβούργο πίστεψε ότι ισοφάρισε με το γκολ του Ροντρίγκες με δυνατό σουτ αλλά από το VAR παρενέβησαν και ζήτησαν από τον διαιτητή να γυρίσει τη φάση πιο πίσω. Το έκανε και τελικά ακύρωσε το γκολ του 1-1 και έδωσε φάουλ υπέρ της Γεωργίας και αποβολή του Σανό.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες και οι γηπεδούχοι ήλεγξαν ακόμη καλύτερα την κατάσταση και τελικά κλείδωσαν τη νίκη στο 64′, όταν ο Σενγκέλια έκανε το γύρισμα και ο Ζιβζιβάτζε σκόραρε από κοντά για το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με το δεύτερό του γκολ.