Η Ίντερ περιμένει να δει αν ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι τιμωρηθεί ή όχι για ρατσιστικό σχόλιο προς τον Ζουάν Ζέσους της Νάπολι και δεν αποκλείεται ακόμη και να του λύσει το συμβόλαιο, με αποτέλεσμα τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πιθανούς μεταγραφικούς στόχους για το καλοκαίρι, βάζοντας στη λίστα και το όνομα του Ντίνου Μαυροπάνου.

Ο Ατσέρμπι φέρεται να αποκάλεσε «νέγρο» τον Ζουάν Ζέσους στον αγώνα των δύο ομάδων στο Μεάτσα την περασμένη εβδομάδα και έχει αναλάβει την υπόθεση ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για ενδεχόμενο βαριάς τιμωρίας.

Σε μια τέτοια περίπτωση, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, είναι πολύ πιθανό η Ίντερ να λύσει τελικά το συμβόλαιο του 36χρονου αμυντικού και αν αυτό συμβεί θα πρέπει να τον αντικαταστήσει κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Η Gazzetta dello Sport, επομένως, ανέφερε σε σχετικό κομμάτι τους υποψήφιους στόχους των Νερατζούρι και πρόκειται για τον Κιμ Μιν Τζάε της Μπάγερν Μονάχου, τον Κρις Σμόλινγκ της Ρόμα και τον Μαυροπάνο της Γουέστ Χαμ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028.