Ο Χρήστος Τζόλης πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπως δείχνει και η απόφαση των οπαδών της να αρχίσουν… έρανο για να συγκεντρώσουν το ποσό της ρήτρας αγοράς του από τη Νόριτς, με το Kicker να γράφει για το μέλλον του και να κάνει λόγο για ενδιαφέρον ομάδων από Ελλάδα και Bundesliga.

Ο 22χρονος διεθνής άσος έχει αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε με τον δανεισμό του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, ομάδα που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία της Γερμανίας και με τη φανέλα της οποίας έχει φέτος 17 γκολ και 8 ασίστ σε 27 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αριθμοί που έχουν ως αποτέλεσμα να προσέξουν αρκετές ομάδες τον Τζόλη, όπως αναφέρει σε σχετικό του ρεπορτάζ και το Kicker. Σύμφωνα με αυτό, ο Τζόλης ενδιαφέρει τις Γκλάντμπαχ και Βέρντερ Βρέμης, με τους Γερμανούς να συμπληρώνουν πως υπάρχουν και ελληνικές ομάδες που σκέφτονται να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του, χωρίς όμως να τις κατονομάζουν.

Όπως και να έχει, ο Τζόλης δεσμεύεται με τη Νόριτς ως το 2026 και αν η Φορτούνα Ντίσελντορφ θέλει να τον αγοράσει θα πρέπει να δώσει στους Άγγλους το ποσό των 5 εκατ. ευρώ.