Ο Βαγγέλης Παυλίδης έχει εκπληκτικές επιδόσεις με τη φανέλα της Άλκμααρ και αυτό το βλέπουν σε όλη την Ευρώπη, όπως δείχνουν και τα ισπανικά ρεπορτάζ που τον παρουσιάζουν σαν υποψήφιο στόχο της Ατλέτικο Μαδρίτης, στη λίστα της οποίας υπάρχει και το όνομά του.

Ο διεθνής Έλληνας άσος είναι ασταμάτητος με τη φανέλα της Άλκμααρ, είναι 1ος σκόρερ στην Eredivisie, έχει πετύχει 27 γκολ (συν 4 ασίστ) σε 38 συμμετοχές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και γενικά κάνει πράγματα που έχουν ως αποτέλεσμα να φτιάχνει όλο και περισσότερο το όνομά του.

Έτσι, δεν προκαλούν εντύπωση τα ρεπορτάζ ισπανικών Μέσων, όπως για παράδειγμα το «fichajes.net», τα οποία τον παρουσιάζουν σαν στόχο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ντιέγκο Σιμόνε θέλει να προσθέσει ακόμη έναν επιθετικό στο ρόστερ και το όνομα του Παυλίδη, λένε οι Ίβηρες, είναι πολύ ψηλά.

Η Ατλέτικο έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές από κοντά τον διεθνή Έλληνα επιθετικό και είναι πιθανό να κάνει πρόταση, τους επόμενους μήνες, στην Άλκμααρ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025.