Νέες περιπέτειες για την οικογένεια της 36χρονης στη Θεσσαλονίκη, την οποία φέρεται να δολοφόνησε γιατρός μέσα στο Ιπποκράτειο, καθώς έληξε η άδεια παραμονής στην Ελλάδα των δύο ανήλικων παιδιών της.

«Μου σκότωσαν το παιδί και τώρα λένε φύγε από εδώ. Πώς να φύγω από εδώ; Τι να κάνω», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της 36χρονης μεσίτριας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λίγες ημέρες αφότου η οικογένεια κατέθεσε τη ληξιαρχική πράξη θανάτου της γυναίκας, τους ειδοποίησαν ότι ανακαλείται η άδεια παραμονής στη χώρα των δύο ανήλικων παιδιών, της γιαγιάς, αλλά και της νεκρής, όπως καταγγέλλει ο σύζυγός της. «Η μητέρα της κόντεψε να λιποθυμήσει. Με ρώτησε: Δηλαδή τώρα δεν θα μπορώ να πηγαίνω να ανάβω ένα κερί στον τάφο της κόρης μου;».

Δεν γίνεται να χωρίσουν την οικογένειά μας, λέει ο σύζυγος της άτυχης 36χρονης. Η μικρή τους κόρη, που ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από τον χαμό της μητέρας της, δεν μπορεί να χωριστεί από τα αδέρφια της, υποστηρίζει. «Δυστυχώς και η κόρη μας η μικρή πληροφορήθηκε το γεγονός και με πολύ μεγάλη αγωνία ρωτούσε τι θα γίνει».

Προς το παρόν δόθηκε μια προσωρινή λύση έτσι ώστε να παραμείνουν όλοι μαζί στην Ελλάδα και να μην επιστρέψουν στη Γεωργία. Ζητούν όμως να βρεθεί μια λύση έτσι ώστε να μη ζουν καθημερινά με τον φόβο ότι μπορεί στο μέλλον να χωριστούν.