«Ο κόσμος της παράταξης μας συσπειρώνεται, οι προοδευτικοί πολίτες δίνουν ένα μεγάλο παρών στις συγκεντρώσεις μας. Πανικόβλητοι οι αντίπαλοι μας πολλαπλασιάζουν τις επιθέσεις τους»,  τόνισε  η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, σε ομιλία που πραγματοποίησε, στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου της Νάξου.

«H ΑΥΓΗ μας κατηγορεί ότι θέλει Φώφη η Νέα Δημοκρατία και ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ότι την εκλογή της Φώφης θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ερώτημα είναι γιατί στην ουσία δεν θέλουν και οι δυο και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, την εκλογή μου;» σημείωσε η Φώφη Γεννηματά.

«Μα γιατί θα τους χαλάσουμε τη σούπα του μικρού δικομματισμού. Γιατί θα γίνουν οι επόμενες εκλογές ντέρμπι για τρεις. Γιατί η δημοκρατική προοδευτική παράταξη θα γίνει και πάλι πρωταγωνιστής», τόνισε χαρακτηριστικά.

Απευθυνόμενη  στους πολίτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επισήμανε:

«Εσάς φοβούνται που είστε η δύναμη της παράταξης μας. Η μαζική σας συμμετοχή και η καθαρή εντολή, η ψήφος εμπιστοσύνης που ζητώ, είναι η δίκη σας μεγάλη απάντηση, είναι η αφετηρία για τους νέους δρόμους, για τη νέα μεγάλη Κεντροαριστερά. Μαζί, δυνατά, κεντροαριστερά».

«Σε συνεργασία με την ΕΑΣ Νάξου η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή το επόμενο διάστημα» διαβεβαίωσε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τη διοίκηση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα των προϊόντων ΠΟΠ που εμφανίζονται στην αγορά ως “ναξιακά” χωρίς να έχει πραγματοποιηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

«Το νέο αναπτυξιακό σχέδιο το οποίο εμείς δουλεύουμε έχει ως επίκεντρο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Με φορολογικά και ασφαλιστικά κίνητρα στηρίζουμε την εξωστρέφεια και την καινοτομία, δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίας, προσφέρουμε στα νέα παιδιά την ευκαιρία να μείνουν στον τόπο τους, να δουλέψουν, να επιχειρήσουν, να εξελιχθούν», τόνισε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Στο Κέντρο Υγείας Νάξου η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκε από τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Νάξου κ. Απιδόπουλο και τον προϊστάμενο Ιατρικής Υπηρεσίας, κα  Ραπτάκη για την πορεία ανάπτυξης και λειτουργίας του νοσοκομείου. «Το ΕΣΥ είναι και παραμένει πάντα η κεντρική πολιτική επιλογή μας. Πρέπει να σταθεί και πάλι στα πόδια του – τώρα το έχουν ανάγκη οι πολίτες περισσότερο από ποτέ» τόνισε η Φώφη Γεννηματά και αναφέρθηκε στις συγκεκριμένες προτάσεις που κατέθεσε πριν από λίγο καιρό η Δημοκρατική Συμπαράταξη στον δημόσιο διάλογο για την «πραγματική αλλαγή στον χώρο της Υγείας».