Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την τοπική αυτοδιοίκηση και τον… Πάνο Καμμένο.

«Νομίζω ότι το έχει», ανέφερε για τον πρόεδρο της ΝΔ. «Κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Προφανώς, δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά, αλλά νομίζω ότι το ‘χει και το προσπαθεί».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Εμένα δεν μου αρέσει η κεντρική πολιτική σκηνή. Τώρα να σου πω στα 50 μου, στα 55, στα 60 μου… δεν ξέρω. Όσο εγώ μπορώ να δω τον εαυτό μου, δεν μου αρέσει η κεντρική πολιτική σκηνή. Μου αρέσει πάρα πολύ η τοπική αυτοδιοίκηση. Είμαι της λάντζας, είμαι λαντζιέρης. Ας πηγαίνουν οι άλλοι να σώσουν τον κόσμο, να μιλάνε για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, την παγκοσμιοποίηση και ας αφήσουν εμάς να μαζεύουμε τα σκουπίδια, να βουλώνουμε καμιά λακούβα, να κάνουμε κανέναν δρόμο…».

Όταν ρωτήθηκε για παλιότερες δηλώσεις του για τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο κ. Μπακογιάννης απάντησε: «Τι με έπιασε και μένα; Κάτι με έπιασε και ανέδειξα αυτό που εγώ έβλεπα, ως την υποκρισία του συγκεκριμένου προσώπου -με όλο το σεβασμό το λέω γιατί από ό,τι καταλαβαίνω βλέπει Happy Day, φαντάζομαι θα βλέπει κι εσένα, άσε μη μπλέξουμε. Μετά με πήρε και με σήκωσε.

Κύριε υπουργέ, αν με βλέπετε παρακαλώ έλεος! Εντάξει; Όχι άλλο κάρβουνο. Το κάναμε».