Οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες του Survivor δεν λείπουν καθημερινά. Υπάρχουν όμως και εσωτερικές διαμάχες οι οποίες ταράζουν τις ισορροπίες. Η εσωτερική διαμάχη που υφίσταται αφορά την Κόκκινη Ομάδα και το πώς λειτουργεί ο Γιώργος Γκιουλέκας. Ο παίκτης και στο αποψινό επεισόδιο (01/04) υποστηρίζει πως τίποτα από όσα του καταλογίζουν δεν ισχύουν.

«Όταν νικάμε όλα καλά, όταν χάνουμε αρχίζουν και βγαίνουν προβλήματα. Ποια είναι τα προβλήματα; Είναι ο James. Τι έχω κάνει τόσο λάθος; Τι έχει κάνει ο Γιάννης;» θα αναρωτηθεί όταν οι δύο ομάδες βρεθούν μπροστά στον Γιώργο Λιανό λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης.

«Μεταφέρεις πληροφορίες» θα του απαντήσει κοφτά ο Αλέξης Παππάς με τον παίκτη να συνεχίζει να υποστηρίζει τον εαυτό του λέγοντας: «Είναι άλλο το πρόβλημα πιστεύω κυρίως για τον Αλέξη και την Κατερίνα και είναι πασιφανές ότι οι υπόλοιποι ακούνε τον Αλέξη και την Κατερίνα».

Η ομάδα που θα κερδίσει την δεύτερη ασυλία

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας περιμένει τους Survivors και απόψε ενώ στον στίβο μάχης θα μπει μετά από πολύ καιρό και η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία φαίνεται πως ξεπέρασε επιτέλους τον τραυματισμό της. Το πάθος των δύο ομάδων ανεβάζει το σκορ στο αγώνισμα με εντυπωσιακά ματσαρίσματα και αναπάντεχους πόντους.

Μια ομάδα όμως θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Ποια θα είναι αυτή;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η Κόκκινη ομάδα είναι αυτή που θα επικρατήσει στον αποψινό αγώνα ασυλίας.

Η φάρσα του Γιώργου Λιανού

Λίγη ώρα πριν βρεθούν αντιμέτωποι με την κάλπη κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του Νησιού, οι παίκτες «παγώνουν» από όσα θα ακούσουν να λέει ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός. Όπως τους ενημερώνει με πολύ σοβαρό ύφος, η παραγωγή του Survivor αποφάσισε να μπουν δύο ακόμα παίκτες στο ριάλιτι, ένας σε κάθε ομάδα.

Η ανακοίνωση αυτή, όπως φαίνεται και στα πλάνα του τρέιλερ, ξαφνιάζει τους παίκτες οι οποίοι δεν πιστεύουν στ’ αυτιά τους.
Τα spoilers όμως αφορούν και τα λεγόμενα του Γιώργου Λιανού και αναφέρουν πως πρόκειται για μια φάρσα της παραγωγής στους παίκτες λόγω Πρωταπριλιάς.

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Εφόσον επαληθευτούν τα spoilers, οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα μεταφερθούν στο Συμβούλιο ώστε να αποφασίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση γι’ αυτήν την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, αν επιλέξουν γυναίκα, τότε αυτή θα είναι η Χρύσα Χατζηγεωργίου, ενώ αν αποφασίσουν να βγάλουν άνδρα στον τάκο, τότε θα κινηθούν ανάμεσα στον Σταμάτη Ταλαδιανό και στον Θοδωρή Τουρκογιώργο.

Η τελική επιβεβαίωση των spoiler αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ.