Στο ίδιο έργο του Survivor θεατές βρέθηκαν παίκτες και τηλεθεατές, τη νύχτα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο που είδαμε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Κι αυτό μιας και για μια ακόμα φορά, αμέσως μετά το τέλος του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας, η μπλε και η κόκκινη ομάδα βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού.

Εκεί, ως είθισται, ο οικοδεσπότης του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός έμελλε να συζητήσει όλα όσα σημειώθηκαν λίγες ώρες νωρίτερα στον στίβο μάχης ενώ οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στους συνήθεις υπόπτους των δυο ομάδων. Κάποιο μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσίασε η ενδο…οικογενειακή διαμάχη για τους Μπλε μιας και η διαφωνία ανάμεσα στη Χρύσα και τον Σταμάτη κάθε άλλο ήταν παρά ήρεμη.

«Είσαι 20 χρονών κοπέλα με αυτούς του τρόπους; φώναξε ο Σταμάτης στη συμπαίκτρια του για να σηκωθεί από τη θέση του και να προχωρήσει λίγα μέτρα πιο πέρα. «20 χρονών, ναι και αντιλαμβάνομαι πιο πολλά από ότι αντιλαμβάνεσαι εσύ! Φαντάσου» απάντησε η Χρύσα με τον πληθωρικό παίκτη των Μπλε να κάνει λόγο για «τέτοιους τρόπους, μες στην ειρωνεία; Ντροπή ρε, ντροπή! Τέτοια ειρωνεία! Κάθεσαι δίπλα μου και γελάς και ειρωνεύεσαι όλη την ώρα. Το γέλιο και η αντίδραση σου είναι ειρωνικά, πραγματικά».

«Είμαι 33 και πραγματικά χαίρομαι που είμαι 33 και όπως είμαι» αναφώνησε, εν συνεχεία, ο Σταμάτης για να του ευχηθεί «χρόνια πολλά» γελώντας η Χρύσα και να ολοκληρωθεί αυτός ο αναίτιος καβγάς ανάμεσα τους.

Στη συνέχεια, όμως, η κάλπη περίμενε ανυπόμονα τους Κόκκινους για να δείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Κι αυτό μιας και στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, για αυτή την εβδομάδα, η ομάδα των Κόκκινων ηττήθηκε από τους Μπλε με αποτέλεσμα να πρέπει να βγάλει ξανά στη σέντρα τον πλέον αδύναμο κρίκο για αυτή τη χρονική στιγμή του παιχνιδιού.

Ποιος παίκτης ή ποια παίκτρια, λοιπόν, θα επικύρωνε την πρώτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση για αυτή τη νέα εβδομάδα; Η κάλπη βρέθηκε πλάι στον Γιώργο Λιανό, γεμάτη με τις ψήφους όταν «η κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση είχε παρθεί».

Διαβάζοντας ένα ένα τα χαρτάκια, ο παρουσιαστής του Survivor έδωσε την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση που δεν ήταν άλλη από την Ιωάννα.

Κάτι που προκάλεσε τόσο την αντίδραση της ίδιας όσο και αρκετών μελών της αντίπαλης ομάδας του παιχνιδιού. «Είμαστε σε ένα στρατηγικό Survivor και η κίνηση αυτή θα μπορούσε να είναι στρατηγική. Αφήνω αυτό εδώ και δεν θα πω κάτι άλλο» τόνισε, με χαμόγελο, η νεαρή παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.