Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς «Η Μάγισσα» αποκάλυψε την πρωταγωνίστρια του δεύτερου κύκλου που είναι η Μαρία Κίτσου.

Το τελευταίο επεισόδιο ήταν καθηλωτικό, αλλά και συγκινητικό, αφού Λασκαραίοι και Γερακάρηδες βίωσαν μεγάλες απώλειες. Ο Θράσος, η Θεοφανώ, η Κυπριανή, ο Μιχαήλ και η Δαμιανή άφησαν την τελευταία τους πνοή και βύθισαν στην θλίψη τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μετά τους τίτλους τέλους μια έκπληξη περίμενε το τηλεοπτικό κοινό, καθώς υπήρχε μια σκηνή, στην οποία ο Μισέλ ψάχνοντας τον θησαυρό, βρήκε ένα δοχείο με μια καρδιά που φαίνεται να χτυπά.

Αμέσως μετά προβλήθηκε το πρώτο teaser του δεύτερου κύκλου της «Μάγισσας» που θα δούμε από τον Οκτώβριο με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου, η οποία στο στιγμιότυπο εμφανίζεται να κάθεται σε ένα τραπέζι φορώντας βενετσιάνικη μάσκα. Άλλωστε το είχε προαναγγείλει ο σκηνοθέτης της «Μάγισσας», Λευτέρης Χαρίτος, μιλώντας χθες στον Γιώργο Λιάγκα.

«Είναι διαφορετική ιστορία και άλλης λογικής. Είναι πολύ πιο “crime” ιστορία, πιο εσωτερική, η μαγεία παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Επειδή αναφερόμαστε στην Ενετοκρατία, υπάρχουν πρωταγωνιστικοί ρόλοι που έρχονται από τη Βενετία γιατί υπάρχει ιταλικό στοιχείο. Όλοι οι ηθοποιοί στο δεύτερο κύκλο θα είναι άλλοι. Μόνο τη Μαρία Κίτσου έχουμε κλείσει για την ώρα, κανέναν άλλο», είπε ο Λευτέρης Χαρίτος.

Αξίζει να σημειωθεί πως το prequel της σειράς θα ονομάζεται «Φλεγόμενη καρδιά» και έχει σχέση με την καρδιά που βρήκε ο Μισέλ ψάχνοντας τον θησαυρό.

Σημειώνουμε ότι η νέα σεζόν της «Μάγισσας» έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1. Η μοναδική από το καστ που έχει «κλείσει» μέχρι στιγμής για τον νέο κύκλο της σειράς είναι η Μαρία Κίτσου. Κι εκείνη κυριαρχεί στο teaser που ακολουθεί: