Φινάλε έκανε η Μάγισσα το βράδυ της Δευτέρας (15/4) και στο μόνο που συμφώνησαν οι φαν της σειράς του ΑΝΤ1 είναι πως το τέλος ήταν πράγματι αιματοβαμμένο, αφού το θανατικό πήγε σύννεφο. Γιατί κατά τα άλλα, οι περισσότεροι δεν είδαν πουθενά την δικαίωση που περίμεναν πως θα έρθει.

Αν είχατε δει πριν καμιά εικοσαριά χρόνια το Lost, θα θυμάστε το «ξενέρωμα» που είχαν νιώσει οι τηλεθεατές με το τέλος. Και πιο πρόσφατα με το φινάλε του Game of Thrones. Ε, κάτι τέτοιο συνέβη και με την Μάγισσα, το δικό μας GOT, με τους τηλεθεατές σαν άλλος Σπύρος Παπαδόπουλος να αναρωτιούνται, «τι έγινε ρε παιδιά;».

Γιατί μπορεί να είχαμε μεγάλη ανατροπή στο τέλος (πέθανε η Θεοφανώ, κι έτσι δεν είχαμε ακόμα μία ελληνική σειρά, όπου το ερωτευμένο ζευγάρι στο τέλος μένει μαζί και ζει καλά κι εμείς καλύτερα), όμως, όπως σχολίασαν οι τηλεθεατές, τους άφησε μία γεύση περίεργη, ενώ δεν είδαν πουθενά τη δικαίωση. Αυτή που ήθελαν να έρθει όλοι όσοι παρακολουθούσαν τη σειρά του ΑΝΤ1.

Οι χρήστες στο Χ, βρήκαν άσκοπους κάποιους από τους θανάτους, έγιναν έξαλλοι για τη μνήμη του Τζανέτου που δεν δικαιώθηκε, για την Δαμιανή που συγχωρέθηκε από τον Τζανή, ο οποίος στο τέλος έμεινε με την Μεταξία, για την Αναχίτ που τελικά δεν την ένοιαζε η κόρη της η Θεοφανώ, αλλά η εκδίκηση. Καυστικά ήταν τα σχόλια και για την «επική μάχη» που περίμεναν πως θα παρακολουθήσουν ανάμεσα στην Κυπριανή και την Θεοφανώ, αλλά δεν την είδαν ποτέ. Τουλάχιστον, δεν ήταν τόσο συγκλονιστική η σκηνή, όσο άλλες που είχαμε παρακολουθήσει σε προηγούμενα επεισόδια.

Όπως και να έχει, σου άρεσε ή όχι το φινάλε της Μάγισσας, όλοι συμφωνούν πως αυτή ήταν μία διαφορετική σειρά από όσες έχουμε παρακολουθήσει μέχρι τώρα στην τηλεόραση, με εξαιρετικές ερμηνείες και μηνύματα.

Δείτε σχόλια στο X