Σπουδαία αθλητικά γεγονότα από κάθε μέρος του πλανήτη μπορούν να απολαύσουν και αυτήν την εβδομάδα οι συνδρομητές του OTE TV, αφού ο Ιούλιος συνεχίζει να προσφέρει στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT και τα κανάλια Eurosport, δυνατές συγκινήσεις για όλους τους φιλάθλους, πλούσιο αθλητικό θέαμα με σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις.

Στο ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κόπα Λιμπερταδόρες, της κορυφαίας διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής σε επίπεδο συλλόγων, διεξάγεται ο πρώτος αγώνας ανάμεσα σε Σαν Λορένσο και Μπολιβάρ, ενώ η Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ υποδέχεται στην Ουρουγουάη, τη Νασιονάλ από την Παραγουάη για τον επαναληπτικό ημιτελικό της διοργάνωσης.

Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν αυτή την εβδομάδα στην υπηρεσία:

OTE Cinema On Demand το σκηνοθετικό ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη της Ελληνοιταλίδας Βαλέριας Γκολίνο ΜΕΛΙ (MIELE) ενώ στο κανάλι ΟΤΕ CINEMA 1HD δεν πρέπει να χάσουμε σε πρώτη προβολή το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που σάρωσε τα ταμεία στην Αμερική, Η Κάθαρση καθώς και τη ξέφρενη κωμωδία ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΖΕΣ: Η ΤΑΙΝΙΑ. Εξαιρετικές και οι προτάσεις για το κανάλι OTE CINEMA 2, με δύο ταινίες ορόσημο για τα κινηματογραφικά δρώμενα, την κωμωδία φαντασίας, Στο Μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς, αλλά και την αισθηματική κομεντί φαντασίας Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού.

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ Highway Thru Hell του National Geographic HD με τις περιπέτειες του οχήματος διάσωσης και ρυμούλκησης της ομάδας του Jamie Davis Motor Truck, στους ριψοκίνδυνους αυτοκινητόδρομους της British Columbia, ξεκινάει σε υψηλή ευκρίνεια, αυτή την Τρίτη 29 Ιουλίου στον ΟΤΕ TV.