Την ώρα που οι παίκτες του Survival Secret αγωνίζονται για την καθημερινή τους επιβίωση στην Κουρούτα, κάποιοι από εκείνους που αποχώρησαν θα βρεθούν στις Σεϋχέλλες.

Η παραγωγή πρότεινε στους παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι να βρεθούν στο εξωτικό νησί όπου θα αγωνιστούν σε ατομικές μονομαχίες προκειμένου να διεκδικήσουν μια θέση στον ημιτελικό.

Χθες βράδυ μάλιστα αναχώρησαν από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι πέντε πρώτοι παίκτες που αποδέχτηκαν την πρόταση της παραγωγής. Μεταξύ αυτών ο Γιάννης Αϊβάζης που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι καθώς και ο Θάνος Ουζουνπλούμης. Οι δυο παίκτες μάλιστα στο παρελθόν είχαν τσακωθεί πολύ άσχημα φθάνοντας σε σημείο να βριστούν κατά την διάρκεια αγωνισμάτων. Μαζί τους για τις Σεϋχέλλες αναχώρησαν και τρεις γυναίκες από αυτές που έχουν αποχωρήσει.

Την παρουσίαση εκεί θα αναλάβει η αδερφή του πρώην παίκτη του Survivor Ορέστη Τσανγκ, Μαρία Τσανγκ ενώ τις μεταδόσεις από την Κουρούτα θα συνεχίσει κανονικά ο Κώστας Σόμμερ.

Οι πρώην συμπαίκτες τους που βρίσκονται ακόμη στην Κουρούτα δεν γνωρίζουν για αυτή την εξέλιξη, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη και το χρονικό διάστημα που θα παραμείνουν οι πέντε παίκτες στις Σεϋχέλλες.