Το Nomads κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στον ΑΝΤ1 και σήμερα έπαιξε για πρώτη φορά το τρέιλερ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην πρεμιέρα του Πρωινό με την Φαίη Σκορδά.

Κάθε εβδομάδα θα ξεκινά με τη δοκιμασία που θα κρίνει ποια ομάδα θα κοιμάται στη βίλα και θα κάνει ουσιαστικά διακοπές, ποια ομάδα θα μένει στο ψαροχώρι θα συνεργάζεται με τους ντόπιους και θα πρέπει να εργαστεί για να εξασφαλίσει το φαγητό της και ποια άτυχη ομάδα θα βρεθεί στην παραλία, θα πρέπει να χτίσει το κατάλυμά της και να προσαρμοστεί στις δυσκολίες.

«Είναι η επόμενη ημέρα στα reality επιβίωσης», δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που θα το παρουσιάζει.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξήγησε πως θα βγαίνουν κάθε φορά τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Από αυτούς, το κοινό θα ψηφίζει θετικά για παραμονή, με τους δύο που απομένουν να αγωνίζονται μεταξύ τους για την παραμονή τους!

«Δεν μπορείς να διώχνεις τόσο εύκολα τους ανθρώπους από τη ζωή σου. Γιατί στα reality να τους διώχνουμε τόσο εύκολα; Αν λέμε reality, να μιλήσουμε για πραγματική ζωή και όχι να μπορεί να διώξει ο ένας τον άλλο με ένα τηλεφώνημα», επεσήμανε ο παρουσιαστής.

Το νέο ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα στον Ant1 στις 2 Οκτωβρίου και θα προβάλλεται καθημερινά από τις 9 έως τις 11.