Ακόμα ένας παίκτης του Survivor αποχώρησε από το παιχνίδι, καθώς οδεύουμε προς τον τελικό. Η Σάρα Εσκενάζυ αποτελεί από χθες το βράδυ παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και πλέον οι Μαχητές έμειναν τέσσερις. Παράλληλα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η μοναδική γυναίκα μέσα στο παιχνίδι.

Η ψηφοφορία ήταν σχετικά απρόβλεπτη και βέβαια οι μαχητές θα μπορούσαν να κινηθούν διαφορετικά σώζοντας τη Σάρα.

Με δεδομένο ότι τις δύο ατομικές ασυλίες, που είχαν προηγηθεί, τις είχαν κερδίσει στο αγώνισμα ο Βασάλος και ο Μάριος, όλα καθορίζονταν πλέον από τις διαθέσεις των Μαχητών.

Η Σάρα Εσκενάζυ έλαβε μόνο μία ψήφο στην κάλπη και αυτή ήταν του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ο Γιάννης Σπαλιάρας ψηφίστηκε από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Μάριο Ιωαννίδη. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, από την άλλη, πήρε τρεις ψήφους από την Σάρα Εσκενάζυ, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Έπειτα, λόγω της ατομικής τους ασυλίας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Ιωαννίδης ψήφισαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Σάρα Εσκενάζυ αντίστοιχα. Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν πήρε ούτε μία ψήφο μέσα από την κάλπη.

Λίγο πριν ξεκινήσει το σημερινό αγώνισμα του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλούσαν στην καλύβα για το επικείμενο ματς. Η γνωστή αθλητικογράφος του τόνισε πως πρέπει να πάρει οπωσδήποτε το κολιέ της ασυλίας, ενώ ο Ντάνος ξεκαθάρισε πως δεν ακολουθεί καμία στρατηγική.

«Στρατηγικά, λογικά, επειδή οι Μαχητές υπερτερούν, θα έχουν σύμμαχο ο ένας τον άλλον. Πρέπει οπωσδήποτε να παλέψεις για το κολιέ. Γιατί αλλιώς σίγουρα θα σε ψηφίσουν. Θα βγεις, καταλαβαίνεις τι λέω; Εντάξει, συνεχίζουν να υπάρχουν οι ομάδες», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Θα πάμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Στρατηγικές εγώ δεν έχω. Οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν. Εγώ θα πάω να παίξω, όπως παίζω και στα άλλα αγωνίσματα και αν πάρω το κολιέ, το πήρα. Δεν θα το χαρίσω σε καμία περίπτωση. Αλλά ναι, είμαι σίγουρος πως αν το πάρουμε εμείς, θα μας ψηφίσουν. Το είδαμε και στο τελευταίο αγώνισμα, όποτε έπαιζα εγώ αντίπαλος, αλληλοϋποστηρίζονταν. Από τη μία έχει λογική, αλλά από την άλλη είναι λίγο οξύμωρο», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.