Η Super League επιστρέφει μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας και τα κανάλια Novasports ετοιμάζονται για την 3η αγωνιστική, προκειμένου να προσφέρουν στους συνδρομητές τους, τα πάντα γύρω από το πιο συναρπαστικό ελληνικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, το τριήμερο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου – Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, τις εξόδους του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, καθώς και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.  Το αναλυτικό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής θα το βρείτε εδώ, ενώ όλοι οι αγώνες, θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova Go. Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, στις 18:15 η Βέροια θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ,  σ’ ένα παιχνίδι που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου και του Κωστή Μπότσαρη. Στις 20:30 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Πλατανιά. Ο αγώνας θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά και του Γιώργου Αργυρόγλου. Στον τρίτο αγώνα της ημέρας, η ΑΕΛ Καλλονής θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Άκη Κουζούλη. Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου η αγωνιστική ημέρα ξεκινάει με την ΑΕΚ. Στις 16:00 θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD το παιχνίδι της «Ένωσης» με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Μανώλη Βογιατζάκη και Βασίλη Κωνσταντόπουλου.  Στις 18:15 θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD το παιχνίδι Ατρόμητος – Skoda Ξάνθη σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ των Διονύση Στρούμπου και Σπύρου Δημολίτσα. Επίσης στις 18:15 θα καλυφθεί από το Novasports 3 η αναμέτρηση Παναιτωλικός – Πανθρακικός σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Γιώργου Αργυρόγλου. Στις 20:30 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Πανιώνιος – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Βασιλείου και του Νίκου Τζουάννη. Τέλος, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου θα μεταδοθεί στις 19:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Ηρακλής – Λεβαδειακός σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Παναγιώτη Στεφάνου και Ευγένιου Δαδαλιάρα.

«Παίζουμε Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά»

Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, «Παίζουν Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά», προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου, σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας. Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου από τις 19:55 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Άγγελο Στυλιάδη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, σαν pre game του αγώνα Ολυμπιακός – Πλατανιάς αλλά και με όλο το ρεπορτάζ του μεσημεριανού αγώνα ΑΕΛ Καλλονής – Αστέρα Τρίπολης, καθώς και το post game του αγώνα Βέροια-ΠΑΟΚ που θα ολοκληρώνεται εκείνη την ώρα. Η εκπομπή θα συνεχίσει μετά το τέλος του βραδινού αγώνα στις 22:30 με τον σχολιασμό και το ρεπορτάζ. Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα στα Novasports 1 και Novasports 1 HD και στις 18:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD οι δύο αγώνες της ημέρας. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα των 20:30, θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. Επίσης, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 22:30 θα προβληθεί από το Novasports 24 HD η εκπομπή «Best of Super League» σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου, όπου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων που έχουν ολοκληρωθεί και να ενημερωθούν μέσα σε μία ώρα για όλα όσα θα έχουν διαδραματιστεί στα γήπεδα της Super League. Τέλος, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 21:30 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Γιάννη Καραλή με όλο το ρεπορτάζ από τον αγώνα του Καυτανζογλείου και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Η Super League στο Novasports.gr

Οι συνδρομητές Forthnet/Nova για την 3η αγωνιστική θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live streaming από το Web TV του Novasports.gr, τον αγώνα ΑΕΛ Καλλονής – Αστέρας Τρίπολης (Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, 16:00). Σε ζωντανή ηχητική μετάδοση μέσω του Novasports.gr, θα μεταδοθούν οι αγώνες Βέροια – ΠΑΟΚ (Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, 18:15), Ολυμπιακός – Πλατανιάς (Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, 20:30), ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, 16:00) και Πανιώνιος – Παναθηναϊκός (Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, 20:30) οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους.