Πριν από 8 μήνες η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή. Η καθημερινότητά της άλλαξε, αφού προτεραιότητά της είναι πλέον η μικρή Ολίβια.

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η influencer – επιχειρηματίας δέχτηκε πολλές ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ωστόσο, ανάμεσα στα μηνύματα υπήρχε και ένα που της έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, από μια γυναίκα που φάνηκε απογοητευμένη από το πώς «άλλαξε» μετά τον ερχομό του παιδιού της.

«Εύχομαι να επανέλθεις στη Μαίρη, το άικον που όλοι αγαπήσαμε. Εύλογες απορίες, όταν λες ότι σου αρέσει να βάζεις σκούπα Δεκαπενταύγουστο. Εσύ που έκανες μπαζάρ τα ρούχα σου για καλό σκοπό. Εσύ που έκανες ταξίδια. Εσύ που ντυνόσουν όμορφα. Εσύ που είχες κοινωνική ζωή. Αν εσύ κάνοντας παιδί έγινες έτσι, τότε τι να πουν οι άλλες οι καψερές».

Η Μαίρη Συνατσάκη πόσταρε μια φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της στο μπαλκόνι του σπιτιού της φορώντας φόρμα και σουτιέν και αφού ευχαρίστησε για τις ευχές απάντησε στο σχόλιο της follower της.

«Με γεμίσατε ευχές έναν ακόμη Δεκαπενταύγουστο και σχεδόν κάθε χρόνο σας ευχαριστώ γι’ αυτές από έναν προορισμό διακοπών. Φέτος έχει μπαλκονάδα, Αθήνα, εκείνη, το ηλιοβασίλεμα σταθερά. Μου έστειλε εχθές μια κυρία μια σειρά από μηνύματα, να μου ευχηθεί μια ημέρα νωρίτερα της γιορτής μου να επανέλθω γρήγορα στην Μαίρη το άϊκον που έκανε ταξίδια και ντυνόταν όμορφα. Βάζω αυτήν την ευχή σε ένα χαρτάκι, το κόβω κομματάκια, τα πετάω από το μπαλκόνι, να τα πάρει όλα ο αέρας. Καμία επιστροφή. Μόνο αλλαγή. Κανένα άικον. Μόνο φόρμες και σουτιέν για όσο νιώθω άνετα με δαύτα. Εγώ που έκανα παιδί και έγινα «έτσι» μαζί με όποια άλλη «καψερή» εκεί έξω, σας εύχομαι αγάπη και αποδοχή. Η ζωή είναι ένα θαύμα», της «απάντησε» η Μαίρη Συνατσάκη.

Η αλλαγή που έκανε για την κόρη της – «Είναι κάποια πραγματάκια για τα οποία δεν σε προετοιμάζει κανείς»

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε προχωρήσει σε μια προσωπική εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας πως αποφάσισαν να μετακινήσουν την κόρη τους, Ολίβια στο δικό της δωμάτιο για να κοιμάται.

Σίγουρα αυτή η αλλαγή είναι μεγάλη για μια νέα μητέρα που είχε συνηθίσει τους τελευταίους οχτώ μήνες να έχει πάντα την κόρη της στο πλευρό της.

«Εν τω μεταξύ σήμερα βγάλαμε το λίκνο από το πλάι μου. Η μικρή κοιμάται στο δωμάτιο της περίπου 20 μέρες τώρα και περιμέναμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η προσπάθεια πριν μετακινήσουμε το λίκνο. Τώρα το δωμάτιο είναι όπως πριν. Πριν μείνω έγκυος. Δεν έχω καμία ανάμνηση του πριν.

Μου φαίνεται περίεργο, άδειο και κενό το πλάι μου χωρίς το λίκνο της. Και ξέρω πως ήδη αύριο θα αρχίσω να συνηθίζω αλλά να… Είναι αυτά τα μικρά πραγματάκια της γονεϊκότητας για τα οποία δεν σε προετοιμάζει κανείς ότι θα τσούξουν κάπως. Επειδή τα ξεχνάς γρήγορα και προχωράς και έτσι είναι. Αλλά σήμερα το βράδυ… Σήμερα το βράδυ θα μου λείπει» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.