Ο σταρ των ριάλιτι Σκοτ Ντίσικ έκανε χρήση του Ozempic για να αδυνατίσει, αλλά σταμάτησε απότομα το φάρμακο, μετά από καταιγισμό αρνητικών σχολίων που δέχτηκε για την τρομακτική απώλεια των κιλών του.

Ο 40χρονος που έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την πρώην του, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το φάρμακο που απευθύνεται σε άτομα με διαβήτη, ώστε να χάσει μερικά κιλά που πήρε τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, η συστηματική χρήση οδήγησε σε μεγαλύτερη απώλεια από εκείνη που περίμενε, χωρίς να το αντιληφθεί εγκαίρως. Όμως, όταν δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες με την νέα του εμφάνιση, δέχτηκε αρκετά αρνητικά σχόλια, με τους χρήστες να τονίζουν πως μοιάζει «σαν να έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας» ή «να κάνει χρήση ναρκωτικών».

Ο 40χρονος Σκοτ Ντίσικ

Άτομα από το περιβάλλον του μίλησαν στην Daily Mail και ανέφεραν ότι έκτοτε πήρε την απόφαση να διακόψει το φάρμακο και να επισκεφθεί ειδικό, ώστε να επανέλθει το σώμα του.

«Ο Σκοτ αναγνώρισε ότι έπρεπε να σταματήσει να παίρνει Ozempic αφού είδε τις φωτογραφίες του και τη δημόσια κατακραυγή για την απώλεια βάρους του», δήλωσε ένα άτομο από το περιβάλλον του.

«Νόμιζε ότι φαινόταν καλά επειδή ήταν πάλι πιο αδύνατος, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι αυτό δεν ήταν υγιές. Συνεργάζεται τώρα με έναν διατροφολόγο για να επανέλθει στο σωστό δρόμο και να μην παχύνει στα κιλά που ήταν πριν», πρόσθεσε στη συνέχεια.