Για τον ρόλο της ως μαμά, το φλερτ αλλά και το ενδεχόμενο της παρουσίας της στην τηλεόραση μίλησε η τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Αρχικά, για τη σχέση που έχει με τον γιο της, η τραγουδίστρια είπε: «Υπάρχει ένα κομμάτι φανταστικό στη μητρότητα και τη γονεϊκότητα, συγκλονιστικό. Έχεις μια ψυχή που έχει μπει στη ζωή σου και τη λατρεύεις όσο τίποτα άλλο και από εκεί και πέρα έχει πάμπολλες δυσκολίες και απαιτήσεις και πλέον έχω απαλλαγεί από τη νεύρωση από της τελειότητας, όσο μπορώ. Γιατί δεν μπορώ να είμαι τέλεια μητέρα, ο Ιάσονας δεν μπορεί να είναι τέλειος γιος, κανείς μας δεν μπορεί να είναι τέλειος άνθρωπος. Συγκινούμαι πολύ όταν βλέπω το γιο μου να μεγαλώνει και να γίνεται ανεξάρτητος».

Για το αν είναι ανοιχτή στο φλερτ μέσω των social media η Βανέσα Αδαμοπούλου είπε: «Δεν απαντάω σε μηνύματα που μου στέλνουν στα social media. Είμαι δεκτική στο φλερτ, αρκεί να μην είναι πολύ χοντροκομμένο. Το φλερτ είναι κάτι πολύ ωραίο αν και τείνουν να το ποινικοποιήσουν».

Επίσης, αποκάλυψε ότι λέει το «σ’ αγαπώ» πολύ εύκολα: «Έχω μία πολύ καλή σχέση με την αγάπη και να βιώνω έντονα συναισθήματα. Το “σ’ αγαπώ” το λέω εύκολα, δεν είναι για μένα βαρύγδουπη λέξη».