Πασίγνωστος έλληνας ηθοποιός πιστεύει ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο και δηλώνει ότι έχει αισθανθεί πνεύματα γύρω του. Ο λόγος για τον Μέμο Μπεγνή, οποίος δηλώνει σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα»: «Έχω πολύ καλή σχέση με το θάνατο. Δεν τον φοβάμαι. Πιστεύω ότι μια ενέργεια ποτέ δε χάνεται. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει θάνατος. Συνεχίζουμε να υπάρχουμε σαν οντότητες με μια άλλη μορφή αλλά με την ίδια συνείδηση».

Ο ηθοποιός δεν έχει πρόβλημα να λέει δημόσια ότι έχει κάνει αστρικά ταξίδια και ότι έχει αισθανθεί να υπάρχει κάποιο πνεύμα γύρω του.

«Δεν έχω δει τίποτα βέβαια αλλά το νιώθω πολύ έντονα μερικές φορές, τόσο που όταν κοιτάω τηλεόραση, επειδή στη θέση του καναπέ που κάθομαι πίσω μου έχω ένα διάδρομο που οδηγεί στην κουζίνα, έχω γυρίσει να δω ποιος με κοιτάει ενώ εγώ είμαι μόνος μου στο σπίτι».

Επιπλέον, ο ηθοποιός δήλωσε: «Έχω δύο φίλους του χώρου που έχουν δει κανονικά ένα παιδάκι να μπαίνει μέσα σε ένα δωμάτιο και να κάθεται σε μια καρέκλα. Επειδή ήταν εξοικειωμένοι δεν τρόμαξαν. Όπως ήρθε, έτσι κι έφυγε. Απλώς κάποιοι άνθρωποι είναι πιο ευαίσθητοι από άλλους. Μπορούν να δουν οντότητες που δονούνται σε πιο υψηλή συχνότητα από τον υλικό κόσμο. Το ότι δεν τις βλέπουμε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.