Ένα πρώην μοντέλο που έγινε πάστορας στη Βραζιλία αλλάζει πορεία και επιστρέφει στις ρίζες της… Με τη μόνη διαφορά ότι τώρα «αισθάνεται πιο κοντά στον Θεό από ποτέ». Η 36χρονη Ana Akiva, που εργαζόταν στην εκκλησία Fuxico Gospel, ανακοίνωσε ότι τώρα που αισθάνεται… Αγία ξεκινάει «καριέρα» στο OnlyFans, αφήνοντας ανοιχτό τον ενδεχόμενο ότι «μπορεί να επιστρέψει στην εκκλησία» στο μέλλον.

«Πιστεύω ότι το να δημιουργώ αισθησιακό περιεχόμενο δεν με μειώνει ως κόρη του Θεού ή ως άτομο», είπε η Akiva στο CEN, προσθέτοντας ότι παραιτήθηκε από το έργο της ως πάστορας «από σεβασμό προς τον Θεό».

Η σέξι μετάβαση ήρθε με σχετική ευκολία για την Akiva, η οποία έχει συγκεντρώσει 100.000 ακόλουθους στο Instagram όλα αυτά τα χρόνια. Προηγουμένως, ήταν ένα σέξι μοντέλο που έδειξε το πίσω μέρος της στον διαγωνισμό Miss BumBum της Βραζιλίας, ο οποίος κατατάσσει τα καλύτερα οπίσθια στη χώρα της Νότιας Αμερικής ετησίως. Το 2015 ανακάλυψε… τη θρησκεία. Για όσους καταδικάσουν την επιλογή της, η Akiva λέει: «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω».

Άρχισα να βλέπω ότι η εκκλησία είναι ένα διεφθαρμένο περιβάλλον. Είναι ακόμα χειρότερο από τον έξω κόσμο, γιατί εκεί άλλο κηρύττουν και άλλο ζουν», ισχυρίστηκε. «Όχι όλοι, αλλά ένα μεγάλο μέρος είναι διεφθαρμένο», λέει η ίδια, σύμφωνα με την ThePost. Ένας άλλος παράγοντας που συνέβαλε στην απόφασή της είχε να κάνει με τον πρώην σύζυγό της, που είναι θρήσκος και, όπως ισχυρίστηκε η Akiva, αυτό την κρατούσε πίσω κατά τη διάρκεια των έξι ετών που ήταν μαζί.

«Όταν παντρεύτηκα, ο άντρας μου μου απαγόρευσε να δουλεύω έξω από το σπίτι και να έχω φίλους. Έζησα για την οικογένειά του και την εκκλησία του», ισχυρίστηκε η Akiva, η οποία εργαζόταν επίσης ως αεροσυνοδός.

«Είναι δύσκολο να είσαι ευτυχισμένος δίπλα σε κάποιον που ελέγχει τη ζωή σου, που σε αποκαλεί σκουπίδι, σε φτύνει στα μούτρα. Πολλές γυναίκες το περνούν στην εκκλησία και υποφέρουν σιωπηλά όπως κι εγώ», είπε και πρόσθεσε ότι: «είναι όλο και πιο συνηθισμένο να ακούμε αναφορές για γυναίκες, που είναι θύματα αντρών που κρύβονται πίσω από τη θρησκεία».

«Μερικοί στίχοι μιλούν για την υποταγή, την υπακοή και τη σιωπή», είπε. «Υπέφερα για πολύ καιρό, συγχωρώντας την κακοποιητική συμπεριφορά, γιατί κατάλαβα ότι ήταν υποχρέωσή μου», κατέληξε το σέξι μοντέλο.