Η Μαίρη Συνατσάκη είναι και πάλι στο κανάλι της στο Youtube και στο τελευταίο της βίντεο, η πρώην παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έκανε ένα Q&A με την αδερφή της, Αλίκη με τις δυο γυναίκες να απαντούν σε ερωτήσεις.

«Πρωτογνωριστήκαμε στο Hair το 2018. Μετά κάναμε και το Cats μαζί, μου άρεσε. Είχα μια single περίοδο εκείνη τη φάση, εγώ. Ο άνθρωπος δεν ήταν, οπότε το κρατούσα για μένα.

Γενικά, είναι πολύ κλειστός άνθρωπος αν τον συναναστραφείς, δεν είναι ο έξω καρδιά που θα μιλήσει με όλους. Είχαμε κρατήσει μια ελάχιστη επαφή, μετά προέκυψε και κάναμε και μεταγλώττιση σε μια παιδική ταινία. Μετά πήγε στο YFSF και μπορεί να του έστελνα κάθε Κυριακή. Μετά όμως, βρεθήκαμε ξανά στο Hair και έτυχε να είμαστε μονάχοι.

Ας πούμε ότι η δεύτερη καραντίνα μας βρήκε μαζί. Είχα μια αίσθηση εφηβείας και έλεγα άσε μη μπλέξουμε και στεναχωρηθούμε. Τελικά, έγιναν λίγο γρήγορα τα πράγματα. Αν είναι κάτι να συμβεί, θα βρεθεί ο χρόνος στη ζωή των ανθρώπων να συμβεί. Θυμάμαι το συναίσθημα που είχα και έλεγα πολύ ωραίος, αλλά πολύ τρελούλης τώρα, άστον. Στην πρώτη φάση που τον γνώρισα. Μετά τον είδα να αλλάζει, να ωριμάζει… Είπα ας πάμε κι ας βγει και σε κακό», είπε για τη γνωριμία της με τον Ίαν Στρατή.

Όσα λέει για τη γνωριμία τους από το 19:52 στο παρακάτω βίντεο

Η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε και στην κόρη της για να σημειώσει κάποια στιγμή: «Δεν έχω κάνει ακόμα πράγματα που είναι για μένα, δεν πάω πχ πιλάτες, ενώ θα έπρεπε. Για νύχια πάω με τη μικρή. Μια φορά είχα πάει για φαγητό με τον Ίαν και δυο τρεις φορές με τα παιδιά. Αυτό δεν το έχω βρει ακόμα, δεν υπάρχει ισορροπία, είναι όλα υπέρ της μικρής, με βάση εκείνη και τον ύπνο της. Σε τρία χρόνια πιστεύω ότι θα το βρω».