Ως Φίλοι των Ελληνικών Οίνων, βρεθήκαμε μέσα στην δίνη της έκρηξης του Ελληνικού Κρασιού από το ξεκίνημά μας 26 χρόνια πριν. Σε όλη την διάρκεια αυτής της υπέροχης πορείας, είμαστε δίπλα σε κάθε αξιόλογο οινικό εγχείρημα, θεωρώντας πως δεν υπάρχουν μεγάλοι ή μικροί οινοποιοί αλλά μεγάλες και μικρές προσπάθειες. Η καθημερινή τριβή και γνώση των εξειδικευμένων στελεχών της Φιλ.Ελλ.Οίνων πάνω στο κρασί, η γνωριμία με τα αμπέλια, τις ποικιλίες, τα οινοποιεία, τις καιρικές συνθήκες της κάθε χρονιάς και κυρίως με τους ανθρώπους, μας επιτρέπουν να αξιολογούμε με τον καλύτερο τρόπο την πραγματική αξία της κάθε φιάλης κρασιού. Και όλα αυτά γιατί στόχος μας είναι, το μέγιστο όφελος του καταναλωτή.

Η εμμονή μας στην συνέπεια και την αξιοπιστία, η γνώση μας στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας για ταχύτητα και υψηλή αισθητική, η αγάπη και ο σεβασμός που μας χαρακτηρίζει για το κρασί, μας οδήγησαν στην δημιουργία του fileloinon.gr.

Το fileloinon.gr είναι η φυσική εξέλιξη μιας συναρπαστικής πορείας. Η σύγχρονη τεχνολογία μας έδωσε την δυνατότητα της επικοινωνίας με τους λάτρεις του κρασιού, σε κάθε σημείο της Ελλάδας και του υπόλοιπου κόσμου. Μας επέτρεψε να φέρουμε πιο κοντά σε κάθε winelover, την μεγαλύτερη ποικιλία και ποσότητα Ελληνικών κρασιών αλλά και μια γκάμα πολύ προσεγμένων επιλογών από οινοποιεία του εξωτερικού. Όλα αυτά φυλαγμένα σε άριστες συνθήκες συντήρησης, είναι έτοιμα να ταξιδέψουν όπου και όπως το επιθυμεί ο καθένας.

Η υποδομή της fileloinon.gr, η αγάπη και η εμπειρία των στελεχών μας πάνω στο κρασί σε συνδυασμό με την γνώση και την συνεχή ενημέρωση στις εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας, μας επιτρέπουν την άμεση αποστολή, στην κατάλληλη συσκευασία και κυρίως, στις καλύτερες τιμές της Ελληνικής αγοράς, από μία φιάλη έως την μεγαλύτερη ποσότητα που θα χρειαστεί να καλύψει τις ανάγκες σας.

Ένα κλικ στο www.fileloinon.gr μπορεί να γίνει το πρώτο βήμα στον υπέροχο κόσμο του εκλεκτού κρασιού.