Πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα, ενισχυμένοι βοριάδες και λίγες νεφώσεις στη βορειοανατολική Ελλάδα και στο ανατολικό Αιγαίο με πιθανότητα για τοπικές βροχές έως το μεσημέρι, περιμένουμε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 και τοπικά 21 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 5 έως 19 στη βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 21 στη δυτική Ελλάδα, από 8 έως 19 στο βόρειο Αιγαίο και από 12 έως 22 και τοπικά 23 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια – βορειοδυτικά έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένιση από το απόγευμα.

Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια και αρκετή ψύχρα τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοδυτικά έως 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 5 μποφόρ.

Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες σποραδικές νεφώσεις αναμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοδυτικά έως 5 μποφόρ, με εξασθένιση από το μεσημέρι.

Όλα τα νέα για τον καιρό στο weather.gr