Αυλαία ρίχνει αύριο, Παρασκευή (26/04) η εκπομπή «Mega Καλημέρα». Μια αυλαία η οποία πέφτει ακόμα πιο σύντομα απ’ ότι είχε ανακοινωθεί αρχικά. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων αναφέρθηκε στις ευθύνες που είχαν όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής.

«Δεν υπάρχει χαρά. Όταν κάτι για το οποίο όταν ξεκινάς έχεις όραμα και θες να κάνεις επιτυχία και τελειώνει πρόωρα –μην κοροϊδευόμαστε, κόπηκε η εκπομπή-, δεν χαίρεσαι. Από εκεί και πέρα, το μήνυμά μου είναι προς τα παιδιά της ομάδας και αυτό που είπα σε όλους είναι ότι κανείς καλός δεν χάνεται. Υπομονή και επιμονή και όλοι οι καλοί του χρόνου θα δουλεύουν εκεί που πρέπει. Συνέβη, πάμε παρακάτω», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και πρόσθεσε με νόημα: «Εγώ τι θα πω ότι έφταιξε; Εγώ. Εγώ έφταιξα. Κυρίως, έφταιξα εγώ. Θα ήταν πολύ ωραίο όλοι οι άνθρωποι στις θέσεις που βρίσκονται να πουν αυτό, να πουν ένα μεγάλο εγώ. Εγώ έφτιαξα».

«Είναι σκληρή αυτή η δουλειά. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε μπροστά στα φώτα, ότι είναι όλα καλά, ότι παίρνουμε τεράστιους μισθούς, ότι όλα είναι τέλεια… Δεν είναι. Είμαστε στοιχεία, πιόνια ενός προϊόντος. Το δικό μας, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν πούλησε», κατέληξε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε δημόσια πρόταση στον παλιό της συνεργάτη

Το συγκεκριμένο απόσπασμα με τις δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη προβλήθηκαν και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρεται στη δική της συνεργασία με τον δημοσιογράφο και στην συνέχεια να του απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση να επιστρέψει στο παλιότερο πόστο του.

«Μίλησε εξαιρετικά, μπράβο του και παίρνει και το μερίδιο της ευθύνης του. Πέρσι το καλοκαίρι η πρόθεσή μας ήταν να συνεχίσει κανονικά ο Στέφανος, είχαμε εξαιρετική συνεργασία και μας ανακοινώνει ότι θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό. Μας είπε ότι ίσως του δοθεί περισσότερος χρόνος και κάνω κάτι καλύτερο. Όταν λοιπόν φεύγεις από κάπου που είσαι καλά και παίρνεις ένα ρίσκο να κάνεις κάτι που πιστεύεις ότι θα σου βγει καλύτερο, βέβαια και τα βάζεις μετά με τον εαυτό σου, γιατί τελικά δεν σου βγήκε αυτό που ήθελες» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ένα κανάλι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και έχει πάντα το πάνω χέρι σε ένα συμβόλαιο. Πάντα υπάρχει ένα “παραθυράκι” και έχει το δικαίωμα να σε διώξει, να σου πει ότι κόβεσαι. Πάντως, να πω κάτι με αγάπη. Η τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει και πάλι από τον Σεπτέμβριο, οπότε είσαι ευπρόσδεκτος, γιατί ήσουν ένας από τους καλύτερους συνεργάτες και σε περιμένουμε πώς και πώς. Η αλήθεια είναι ότι μας λείπεις φέτος» προσέθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.