Δύο είναι οι σημαντικότερες ποικιλίες καφέ στον κόσμο. Κι αυτό γιατί τα περισσότερα προϊόντα καφέ που γνωρίζουμε σήμερα είναι συσκευασμένα μίγματα σε πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς των δύο ποικιλιών. Το κάθε μείγμα έχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά με σκοπό να ικανοποιεί την επιθυμητή γεύση και άρωμα από το καταναλωτικό κοινό. Επί της ουσίας όμως τα δύο βασικά είδη καφεόδεντρου (καφέα) τα οποία παράγουν τις δύο ποικιλίες, στις οποίες βασίζεται το παγκόσμιο εμπόριο του καφέ είναι η Αραμπίκα και η καφέα Ρομπούστα. Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr