Στην παραλιακή λεωφόρο (Λ. Καραμανλή 4), μερικές εκατοντάδες μέτρα από τα όρια του Δήμου Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης με το Δήμο Γλυφάδας, σε έκταση που ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ), έχουν κατασκευασθεί εγκαταστάσεις που στεγάζουν πολυχώρο ο οποίος περιλαμβάνει εστιατόρια και κέντρο διασκέδασης, ενώ στο ίδιο σημείο έχει διαμορφωθεί χώρος στάθμευσης οχημάτων για την εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Πρόκειται για το ιστορικό κέντρο Ειρηνικός όπου έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς στις εγκαταστάσεις  του μεγάλους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου αλλά και μεγάλα clubs της Αθήνας.

Για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων αυτών έχουν εκδοθεί από το 1979 οι σχετικές άδειες από τους αρμόδιους φορείς και οι οποίες ανανεώθηκαν το 2009 επί Δημαρχίας Μάντεση, με αντιδήμαρχο τότε τον σημερινό Δήμαρχο.

Με την έναρξη της θερινής περιόδου, ένα νέο επιχειρηματικό σχήμα σχεδίασε και υλοποίησε μεγάλα έργα αναβάθμισης των εγκαταστάσεων, με την ταυτόχρονη κατασκευή σύγχρονων μέσων προστασίας από την ηχορύπανση, προκειμένου να λειτουργήσει ο πολυχώρος υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Η δραστηριότητα αυτή που εξασφαλίζει 180 θέσεις εργασίας και προσφέρει στους χρήστες των εγκαταστάσεων υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, βρέθηκε να έχει, αντί για αρωγό, απέναντί της τον σημερινό Δήμαρχο κ. Κωνσταντέλλο. Ο Δήμαρχος, αν και ο χώρος έχει όλες τις απαραίτητες άδειες οι οποίες δεν έχουν ανακληθεί ποτέ, αποφάσισε την παραμονή των εγκαινίων, που έχουν ανακοινωθεί από πολλές ημέρες για τις 23 Ιουνίου, να χρησιμοποιήσει σκαπτικά μηχανήματα του Δήμου και ιδιωτών, προκειμένου να καταστήσει μη προσβάσιμες τις εγκαταστάσεις.

Ο Δήμαρχος ισχυρίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι θα εκτελέσει έργα «διαμόρφωσης κόμβου» στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων, που ανήκει στη δημόσια περιουσία, είναι μισθωμένος τις τελευταίες δεκαετίες από ιδιωτική εταιρεία και χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης. Σύμφωνα δε με πληροφορίες έχει προγραμματιστεί κινητοποίηση των απορριμματοφόρων του Δήμου για να μπλοκάρουν την είσοδο των πελατών και των εργαζομένων.

Αναρωτιέται κανείς πώς είναι δυνατόν στην Ελλάδα των μνημονίων και της ανεργίας, αντί να ενισχύονται οι ιδιωτικές νόμιμες προσπάθειες επιχειρηματικότητας που εξασφαλίζουν θέσεις εργασίας, φόρους προς το κράτος κτλ, να αντιμετωπίζονται ως εχθροί από την πολιτεία.