Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 4χρονης που εξαφανίστηκε χθες το απόγευμα από το σπίτι του παππού της, στη λεωφόρου Σχιστού 89, όπου είχε πάει μαζί με τους γονείς της για να γιορτάσουν το Πάσχα.

Το κοριτσάκι βρέθηκε νωρίτερα σήμερα σε περιοχή του Ασπρόπυργου, κοντά σε ξενοδοχείο, από τον λιμενάρχη της περιοχής, στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονταν από όλες τις υπηρεσίες. Στο σημείο έχουν μεταβεί ήδη αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής για να το παραλάβουν.

Σύμφωνα τις εκτιμήσεις αρμόδιων αξιωματικών, το παιδάκι πιθανότητα είχε πέσει θύμα αρπαγής από αγνώστους, οι οποίοι προφανώς το εγκατέλειψαν στο σημείο, φοβούμενοι λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε το θέμα και των εντατικών ερευνών των αρχών.

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς του κοριτσιού είχαν καταγγείλει την εξαφάνιση χθες, λίγο πριν από τις τέσσερις το απόγευμα, αναφέροντας στην αστυνομία ότι το παιδί τους χάθηκε χωρίς να αντιληφθούν το πραγματικό. Λόγω της συγκεκριμένης καταγγελίας ξεκίνησε η έρευνα που κατέληξε στον εντοπισμό της τετράχρονης.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.