Υλικά

  • 3 φιλέτα κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
  • 2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
  • 2 κουταλιές μουστάρδα με σπόρια
  • χυμό από 1 πορτοκάλι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 400 γραμμάρια ζυμαρικά της επιλογής σας
  • 1/2 ματσάκι σπαράγγια ζεματισμένα
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Βράζετε τα ζυμαρικά για 8 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια 4 λεπτά πριν τα στραγγίσετε ρίχνετε μέσα στην κατσαρόλα το σπαράγγια να ζεματιστούν.
  2. Ταυτόχρονα ρίχνετε λάδι σε ένα τηγάνι, ρίχνετε το κοτόπουλο, το σοτάρετε για 10 λεπτά και αλατοπιπερώνετε.
  3. Ρίχνετε το σκόρδο και ανακατεύετε. Αφού βγάλει το άρωμα του το σκόρδο ρίχνετε το χυμό με τη μουστάρδα και ανακινείτε το τηγάνι να πάει παντού.
  4. Τέλος, ρίχνετε τα ζυμαρικά και τα σπαράγγια στο τηγάνι, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.