Η Τετάρτη είναι μία δύσκολη ημέρα γιατί βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της εβδομάδας και δημιουργεί μεγαλύτερη προσμονή για το σαββατοκύριακο. Υπάρχουν, ωστόσο, επιλογές για διασκέδαση που δεν κοστίζουν τίποτα όπως αυτές που ακολουθούν.

Απόψε μπορείτε να βρεθείτε στην Αίθουσα συναυλιών Φίλιππος Νάκας για να παρακολουθήσετε τις «Φόρμες»  Workshop του Ηλία Δουμάνη. Οι φόρμες των 16 και 32 μέτρων με τις προεκτάσεις τους (rhythm change – modulation). Η πρακτική τους εφαρμογή στο drumset. O Ηλίας Δουμάνης είναι από το 1990 καθηγητής στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας και επίτιμος καθηγητής του London College of Music.Απόψε στις 19.00 στην  Ιπποκράτους 41, Αθήνα.

Παρουσίαση βιβλίου του Επαμεινώνδα Γαρδέλη «Δάκρυ στην άκρη του ματιού», απόψε στις 20.00 στο Καλλιτεχνικό Καφενείο, στο Ίλιον. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ.κ. Δαμούλης Πέτρος, σκηνοθέτης -ηθοποιός, Μακρής Ιωάννης, καθηγητής φυσικής αγωγής-ηθοποιός, Χριστοδούλου Μαρία, νηπιαγωγός-ηθοποιός-συγγραφέας. Στο πιάνο και στο τραγούδι η Αγκιστριώτη Ζένια.

Ακόμα ένα σεμινάριο μεταφυσικής με τίτλο: Το κλειδί για να δεις τον κόσμο με άλλα μάτια!, διοργανώνεται απόψε στις 20.00 στη Νέα Ακρόπολη, Λ. Παπάγου 6 Ζωγράφου. Ποιος είμαι, από πού έρχομαι, πού πηγαίνω, ποιος είναι ο σκοπός της ζωής και ποιος ο ρόλος μου σε αυτήν; Σκοπός αυτού του εργαστηρίου είναι να αφυπνίσει στον άνθρωπο την ικανότητα να κυβερνά τον εαυτό του και να δρα σύμφωνα με αυτό που η συνείδησή του μπορεί να συλλάβει από την αρμονία του σύμπαντος.

Τέλος, το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ΚΕΘΕΑ διοργανώνει την αναδρομική έκθεση αφίσας’ Happy Rebirthday’ με θέμα τα ναρκωτικά και την απεξάρτηση. Στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου.