Τέσσερις αγνώστων στοιχείων γυναίκες θαυμάστριες του Μόργκαν Γουόλεν ξεκίνησαν έναν άσχημο καβγά την Τετάρτη στις τουαλέτες στη συναυλία του αστέρα της κάντρι στο PNC Park του Πίτσμπουργκ στις ΗΠΑ.

Ένα viral βίντεο του καβγά που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκινά με μια γυναίκα με λευκή πλεκτή ζακέτα που φαίνεται να στέκεται μπροστά μια χημική τουαλέτα, γεγονός που φαίνεται να εκνευρίζει μια άλλη γυναίκα με ροζ μπλούζα.

Δεν είναι σαφές γιατί ακριβώς είναι τόσο θυμωμένες, καθώς σπρώχνουν και σπρώχνουν η μία την άλλη μέχρι να πέσουν μέσα σε μια άλλη ανοιχτή τουαλέτα, την ώρα που μια άλλη γυναίκα, η οποία βρισκόταν μέσα, προσπαθεί να βγει σοκαρισμένη από το σκηνικό.

Δύο ακόμη γυναίκες μπαίνουν στον καβγά με το κεφάλι της κοπέλας με τη λευκή ζακέτα να φαίνεται να απέχει εκατοστά από το κάθισμα της τουαλέτας.

Η μία από τις γυναίκες που μπαίνει στη συνέχεια στον καβγά και φοράει λευκές καουμπόικες μπότες, σέρνει την άλλη έξω από την τουαλέτα από τα μαλλιά πριν κλωτσήσει και γρονθοκοπήσει τη γυναίκα με το ροζ μπλουζάκι.

Ο κακός χαμός τελειώνει όταν η μία δεν καταφέρνει να κλείσει μία άλλη από την αντίπαλη ομάδα στην τουαλέτα. Η «μαχήτρια» βγαίνει από την τουαλέτα, πέφτοντας στο έδαφος μπροστά της.

Δεν είναι σαφές αν ο τραγουδιστής γνώριζε καν για τον καβγά, αλλά ο κόσμος στο X, την πλατφόρμα που προηγουμένως ήταν γνωστή ως Twitter, είχε πολλά να πει γι’ αυτό, με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή».