Ο Τσετ Χανκς, γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον, έκανε μια νέα, αμφιλεγόμενη εμφάνιση, με το καινούριο του τατουάζ. Ο Τσετ Χανκς έδειξε στον κόσμο το τεράστιο τατουάζ σταυρού στο στήθος του, υποδηλώνοντας πως είναι η τελευταία πράξη αφοσίωσής του στον Θεό.

Ο 32χρονος ηθοποιός είχε δηλώσει πως είναι άθεος προτού ασπαστεί τον χριστιανισμό στα τέλη της εφηβείας του και τώρα αφιερώνει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του στη διάδοση του λόγου του Θεού. Την Τετάρτη, ο Τσετ έκανε τη δραματική κίνηση να διαγράψει όλες τις δημοσιεύσεις στο Instagram του, πριν ανεβάσει μια φωτογραφία χωρίς πουκάμισο που αναδείκνυε το «ιερό» του τατουάζ.

Επίσης, δήλωσε ότι ο «σκοπός» της ζωής του είναι να υπηρετεί τον Θεό και μίλησε για το ταραγμένο παρελθόν του στα stories του λογαριασμού του. «Έχω υποδυθεί πολλούς χαρακτήρες όσο καιρό βρίσκομαι στη δημοσιότητα», έγραψε ο Τσετ με έντονα, λευκά γράμματα. «Έχω παίξει πολλούς ρόλους και έχω φορέσει πολλές μάσκες. Ηθοποιός. Ράπερ. Γυμναστής. Lambo guy. Κανένας από αυτούς δεν είναι ο πραγματικός μου εαυτός».

Ο Τσετ εξομολογήθηκε ότι εδώ και καιρό είναι «ειδικός στο να παριστάνει τον ανόητο, επειδή το έμαθα ως μηχανισμό επιβίωσης. Αλλά όσο περισσότερο κοιτάζω τον κόσμο, βλέπω ότι δεν χρειάζονται άλλες καρικατούρες. Ψευδείς απεικονίσεις αυτού που νομίζουμε ότι πρέπει να είμαστε».

«Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που χρειάζεται περισσότερο ο κόσμος και αυτό είναι ο Θεός», συνέχισε, σύμφωνα με το dailymail.co.uk.

Ο Τσετ πιστεύει ότι οι δυσκολίες του – συμπεριλαμβανομένων των παλαιότερων αγώνων του με τον εθισμό, τη διαβόητα αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία – οφείλονται στην απουσία του Θεού στη ζωή του. «Όλος ο πόνος στη ζωή μου προέκυψε από ένα πράγμα – το ψέμα να πιστεύω ότι ο σκοπός μου είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από το απλώς να υπηρετώ τον Θεό», έγραψε ο ίδιος.

Ο Τσετ ολοκλήρωσε την ανάρτηση παραδεχόμενος ότι δεν είναι σίγουρος για το πώς να υπηρετήσει καλύτερα τον Θεό, αλλά πιστεύει ότι ο Θεός θα τον οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. «Δεν μου είναι ακόμη πλήρως ξεκάθαρο πώς μπορώ να Τον υπηρετήσω καλύτερα, αλλά νιώθω ότι αυτό το επίπεδο ειλικρίνειας είναι ένα σημείο εκκίνησης. Και ξέρω ότι Εκείνος θα συνεχίσει να αποκαλύπτει περισσότερα», έγραψε.

Ενθάρρυνε επίσης τους 530.000 ακολούθους του να ξεκινήσουν το δικό τους πνευματικό ταξίδι, αποδεχόμενοι τον Θεό στην καρδιά τους.

Έκτοτε, έχει διαγράψει όλες του τις αναρτήσεις.