Ένα μέλος της Βασιλικής Φρουράς στη Βρετανία αποθεώθηκε στο διαδίκτυο για την κίνησή του την ώρα που ένας νεαρός και ο πατέρας είχαν πλησιάσει για να βγάλουν μια φωτογραφία. Το βίντεο του άνδρα και του γιου του που ποζάρουν για μια φωτογραφία στο παλάτι του Μπάκιγχαμ προκάλεσε χαμό μετά την κοινοποίησή του στο YouTube, χάρη στον συγκινητικό τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν όλοι την κατάσταση.

Η δουλειά των φρουρών του βασιλιά είναι να στέκονται σε υπηρεσία έξω από τις επίσημες βασιλικές κατοικίες και ακόμη και όταν οι τουρίστες προσπαθούν να τους αποσπάσουν την προσοχή, αναμένεται να παραμείνουν ακίνητοι, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ωστόσο, τα πλάνα δείχνουν πώς ένα μέλος της φρουράς πλησίασε έναν άνδρα και τον γιο του που προσπαθούσαν να βγάλουν μια φωτογραφία για να θυμούνται το ταξίδι τους στο παλάτι.

Το βίντεο ενθουσίασε πολλούς που έσπευσαν να μοιραστούν τις σκέψεις και τα σχόλιά τους για τη σκηνή.

Ένα άτομο έγραψε: «Υπέροχη χειρονομία καλοσύνης. Όλοι οι φύλακες κάνουν εξαιρετική δουλειά με τόσους πολλούς τουρίστες».

Ένας άλλος χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρόσθεσε: «Απόλυτος σεβασμός σε αυτόν τον φρουρό, ειδικά καθώς αυτό το νεαρό αγόρι ήταν νευρικό και απόλυτος σεβασμός στον κηδεμόνα του παιδιού που είπε ευχαριστώ, μακάρι περισσότεροι τουρίστες να ήταν σαν κι αυτόν».